Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Przesyłka dotarła na czas i dobrze spakowana. Zaciski są bardzo ładnie wykonane, część aluminiowa jest solidna, plastikowe końcówki zapobiegają zarysowaniu powierzchni. Naprawdę, bardzo dobra robota! Na zdjęciach widać, że zaciski są za duże jak na podstawę mojej nowej wiertarki, ale liczyłem na to, że zrobię nową płytę główną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przybyte wcześniej niż oczekiwano, solidne opakowanie, dobrze oddzielone zestawy i każdy z własnym, dobrze zamkniętym urokiem. Solidny materiał, aluminium, twarde plastikowe pokrętła i stalowe śruby, wykonanie i wykończenie doskonałe, super zadowolony, sprzedający po prostu idealny!! ✌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo dobre narzędzie, doskonały materiał, wyjątkowy uchwyt. Nieco powolna wysyłka, ale dobre opakowanie. Pięć gwiazdek Bang Dobre!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Byłem zaskoczony jakością produktu, jest bardzo dobry i ciężki Przyszedł w bardzo dobrym opakowaniu i dość szybko. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    The clamps are strong and very well made. The price is great too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Lepiej niż się spodziewałem, 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bringho
    SE
    08/01/2021

    Większe niż się spodziewałem, będzie świetnym dodatkiem do młyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Silny i miły, na pewno kupiłby ponownie... W rzeczywistości już tak było :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Pracują dobrze i robią to, co powinni. Dodałem kilka sprężynek, aby utrzymać śruby pod napięciem, ale gdy są używane w torze T nie powinno to być problemem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Płyta montażowa na końcu gwintowanego śruby nie jest tak szeroka jak T-groove, więc połączenie śrubowe nie jest w 100%- zastępuje się kamieniem przesuwanym, Poza tym, dobra część

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 566
    • Ft11 789
    • Ft11 462
    • Ft6 548
    • Ft4 255
    • Ft5 238
    • Ft8 841
    • Ft11 347
    • Ft2 634
    • Ft21 184