Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(960)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(960)
    • 5 Star(941)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    They're the stock props of the TH2F and they're pretty durable unless you overtighten it, in this case you compromise it's structural integrity. Overall they're nice and durable and I've had many flight with them (with some crash) without problems. They cost a little more compared to others but they worth the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Śmigłowce są po prostu świetne i adres bardzo bezpośrednio. Łagodna i agresywna ucieczka nie jest z nimi problemem. Są one również nieco elastyczne i jednocześnie na tyle stabilne, aby wszystko wdrożyć. Nigdy nie miałem żadnych problemów nawet w wypadku, a oni zawsze znosili wszystko znakomicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Niesamowite rekwizyty. Emax oryginalne zapasowe. Idealne rekwizyty dla Tinyhawk Freestyle. Świetna jakość, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    To przyszło dość szybko! Co jeszcze można powiedzieć origi nal EMAX zobacz zdjęcie do porównania po prawej stronie czerni zestawu EMAX Tinyhawk Freestyle. Mogę dodać, że oryginalne mają większą trwałość! Więc zamówiłem dwa zestawy i to pewnie dużo! Stawiam na szybkość dostawy i jakość 5 *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2019

    Très bonnes tripales, très peu de vibrations

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Najlepiej wyglądające rekwizyty. Jak odbijanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Oryginalny, czerwony - polecam! Zakupiony dla Emaxa Tinyhawk Freestyle. Pakowane z 4 naklejkami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Moja Larva X przyszła z rekwizytami Avana, więc kupiłem je jako zamienniki, kiedy bez wątpienia się rozbiłem i zniszczyłem rekwizyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    put them on my geprc phantom. they are quieter than the biblades I have tried.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    O mój Boże! Tnie w powietrzu niczym nóż i są wytrzymałe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.29
    • US$24.24
    • US$5.49
    • US$91.99
    • US$6.49
    • US$75.99
    • US$6.89
    • US$16.68
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$7.22
    • US$15.19
    • US$7.99
    • US$12.59
    • US$72.99
    • US$55.99
    • US$70.99
    • US$23.99