Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(889)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(889)
    • 5 Star(871)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    They're the stock props of the TH2F and they're pretty durable unless you overtighten it, in this case you compromise it's structural integrity. Overall they're nice and durable and I've had many flight with them (with some crash) without problems. They cost a little more compared to others but they worth the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Śmigłowce są po prostu świetne i adres bardzo bezpośrednio. Łagodna i agresywna ucieczka nie jest z nimi problemem. Są one również nieco elastyczne i jednocześnie na tyle stabilne, aby wszystko wdrożyć. Nigdy nie miałem żadnych problemów nawet w wypadku, a oni zawsze znosili wszystko znakomicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Cest helice są niesamowite Uwielbiam to (to już trzeci raz zamawiam) na moim nowicjuszu dwa działa idealnie mogę polecić je tylko tobie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Kupiłem je na mój diaton 249+, ale zachowując na zapas, jak King Kong 2535 4 ostrza, które zamówiłem w tym samym czasie działa dobrze na diatone. Te wyglądają jednak fajnie, i są w zestawie 4 w torbie z 4 naklejkami emax ładny dotyk. Ostrza wykonane są z tworzywa sztucznego nowej generacji i wyglądają bardzo solidnie, a także wybaczają końcówkom. Musiałem poczekać, bo nie było ich na stanie, ale to są popularne rekwizyty. Są wysoko oceniane, nie mogę powiedzieć, jak latają osobiście, ale na pewno wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Ładnie zaprojektowana Proporcja, wytrzymała i daje przyzwoite przyspieszenie i przyczepność, jednocześnie pozwalając na delikatną kontrolę. Użyj mojego 2,5 calowego trzasku paskudnego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Helicesy, które uważam za jakość, nie mogę ich na chwilę wypróbować. Raczej agresywny styl. Elastyczny, ale nie za dużo. Wyglądamy na bardzo opornego. Nie mogę się doczekać, aby wypróbować je na larwachX. Po prostu brakuje śrub, aby móc celować je w silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    To bardzo ładne rekwizyty. Używałem tego rekwizytu do mojego 2,5 calowego quada. Używa mniej mocy baterii niż inne rekwizyty. Zdecydowanie polecam ten rekwizyt dla ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Jakość jest naprawdę zadowalająca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybył w idealnym stanie i w ciągu tygodnia byłem również dołączony adapter do europejskich wtyczek)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo szybka dostawa i bardzo dobre helice, chociaż zamiast naklejek mogli wysłać śruby, aby je dobrze zapiąć i nie złamać osi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 940
    • Ft1 367
    • Ft3 307
    • Ft6 368
    • Ft2 571
    • Ft2 571
    • Ft602
    • Ft2 561
    • Ft36 054
    • Ft8 827
    • Ft3 374
    • Ft22 614
    • Ft5 412
    • Ft4 457
    • Ft1 351
    • Ft1 096
    • Ft3 182
    • Ft3 307