Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Naprawdę wytrzymały, całkiem gładki i całkiem wydajny. Kolor galaktyki jest moim ulubionym. Wygląda naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Nie mogę się doczekać, aby przetestować te powinny być naprawdę gładkie przy małej przepustnicy i trwała jakość czuje się dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Niezłe rekwizyty. Wydaję się być całkiem wytrzymały. Podoba mi się ten fioletowy kolor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wysokiej jakości napęd gładki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Góra!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    素晴らしい!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wszystko DOBRZE , polecam !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    3-Ostrze-Styl Śmigłowiec-HURRICANE 51433 Absolutnie fantastyczne rekwizyty do freestyle'u. To jest po prostu idealne. Poza DAL Nepal moje ulubione rekwizyty. Wszystkie te nonsensy wysokie rekwizyty są całkowicie bezużyteczne..i tylko po to, by się popisać. Skrócenie czasu lotu o połowę. +Przytrzymaj się czasu lotu i wykonania Również 1 tydzień dostawy AAA Zamówi więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Rekwizyty same w sobie są świetne Ale nie kupuj błękitu gwiaździstego! Weź te normalne, a powinno być dobrze. Gwiaździsty błękit wybuchają jak szklane nylony...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Na przykład 51466. Bardzo gładki i dobry rekwizyt, ale nawet trochę wydajniejszy niż 51466 i mniej rekwizytowy. Jeśli to w ogóle możliwe. Mój nowy ulubiony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 550
    • Ft2 586
    • Ft1 471
    • Ft2 217
    • Ft7 399
    • Ft2 240
    • Ft1 839
    • Ft2 586
    • Ft6 659
    • Ft2 817
    • Ft2 958
    • Ft21 091
    • Ft2 958
    • Ft2 217
    • Ft3 326
    • Ft1 846
    • Ft23 388
    • Ft6 085