Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(549)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(549)
    • 5 Star(535)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Nie kupuj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Mocne śmigła i doskonałe wykonanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2017

    Упаковка винтов супер красивая. Винты не плохо изготовлены только лопасти тонковаты. Доставка за 3 недели. Ждёшь от этих винтов максимальной тяги а на деле она не очень большая с двигателем 1000 kv и с батареей 3s - максимум 150 гр. Возможно на больших оборотах проявит себя? Немного разочарован. https://youtu.be/_6HK53O6dfQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    Нарешті дочекався цих пропелерів!!! Швидко прийшли! Якість виготовлення відмінна!!! Не можу дочекатися коли полечу!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    są doceniane bardzo dobrze, są lekko elastyczne i krok wygląda świetnie,, figura dobrej jakości, przyszedł trochę wygięty od brzegów, mam nadzieję nie wpływ w locie, aby spróbować ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2017

    FLAWLESS VICTORY!!! NOTHING MORE NEEDS SAID, BUT THESE ARE JUST THE BEST PROPS I'VE USED!!! INSTALLED ON MY SpaceOne 220X RACER!!! EXCELLENT PERFORMANCE, SNAPPY TURNS, GREAT RUN TIMES!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    I'm running this prop with the dys se2205 motors. I was a bit concerned if it would be a bit too hard for the motor but it seems to perform very well and the motors are almost completely cold. Smooth and fast prop. Also note that this is the S edition. I've crashed it 4 or 5 times and holds up just fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    OK, choć mogły być być trochę bardziej zabezpieczone podczas wysyłki. Przyszły całe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Prodotto ottimo come in descrizione. La confezione è bellissima, come anche il colore 😁 Spedizione abbastanza veloce, il prodotto è arrivato prima del previsto. Sono molto soddisfatto! Grazie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2018

    Excellent quality! Beautiful aesthetically, they push a lot !! To be used with care since they are not cheap! ------------------------------- Qualità ottima! Bellissime esteticamente, spingono molto!! Da usare con cura visto che non costano poco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 168
    • Ft2 917
    • Ft2 842
    • Ft5 370
    • Ft2 055
    • Ft9 163
    • Ft16 060
    • Ft2 187
    • Ft14 590
    • Ft2 917
    • Ft22 439
    • Ft5 086
    • Ft3 502
    • Ft10 427
    • Ft4 422
    • Ft1 340
    • Ft1 087
    • Ft9 324