Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Niektóre z zadziwiająco wytrzymałych łopat, które przetrwały cięcie liści i trawy bez sportowego rozdmuchania, plus wiele ciosów, próbowałem ich kilka miesięcy i już je zmieniłem, ponieważ trochę wygięły po uderzeniu w gałąź drzewa o wysokości około 4 metrów. I z powodu prędkości noszenia wylądował 20 metrów od drzewa, nie dając mi czasu na regenerację. Jak dotąd najlepsza, jaką jadłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Są również agresywne, mają dobre pchnięcie i ładny uścisk, którego nie oczekujesz. Zabawa i odporna, świetna do treningu, nie będąc z patemą duszy, która może złamać się przy pierwszym uderzeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    very good just what I was looking for for my quad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Naprawdę lubię je jako śmigła, prawie nieistniejące śmigła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wszystko doszło perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Llegó rápidamente. Falta probar....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Naprawdę gładki mam około 6 minut lotu na lekkim freestyle i około 10 minut, kiedy tylko kruszenie nigdy z nim nie zmiażdżony, więc nie kbow o durabillity, ale wydaje się być dobrym rekwizytem jak na razie. Naprawdę kocham kryształowy błękit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo dobry materiał i bardziej reagujący i cichszy używam niektórych silników emax 2206 z 2400kv z ramą martian2 250mm i użył trochę HQ 5040 VS1 i również działa bardzo dobrze, ale jesteś, jeśli zauważysz większą prędkość i więcej momentu obrotowego nie Dużo, ale czujesz i już upadków i opierałeś się dobrze, polecam im dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobre rekwizyty фристайла, naprawdę lubię 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Doskonałe śmigła, tak jak się spodziewałem. Mam nadzieję, że zrobią to samo w locie. Przesyłka przyszła za dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$11.03
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$4.19
    • US$6.92
    • US$5.74
    • US$4.24
    • US$6.92
    • US$3.99
    • US$5.99
    • US$8.39
    • US$29.59
    • US$3.39
    • US$74.99
    • US$5.76