Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2020

    Szybka dostawa, zgodnie z opisem Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    Простенькие двухпиновые. 3А 250В. Щёлкают бодренько замыкают - размыкают. Под нагрузкой пока не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    I was sent a white one despite ordering a black one, so I will need to order another one, but happy with the product I received nevertheless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    je suis désolé, mais ce n'est pas ce que j'ai commandé ! il est précisé diamètre 14mm, j'ai reçu un diamètre 20mm, je ne peux rien en faire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Żądanie zwrotu wagi jest złe z potwierdzeniem recibido. Przepraszam za moją moestię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    j'ai toujours pas reçu m'a commande j'ai fais une mauvaise manipulation j'ai toujours rien reçu du tout au bout d'une semaine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2019

    today i received the item that i was whiting for and it looks great ...i just both 2 so i can have one extra if ever i need one . thanks a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Super szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$7.13
    • US$16.16
    • US$15.02
    • US$19.88
    • US$11.54
    • US$11.99
    • US$40.19
    • US$36.95
    • US$33.34
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$12.69
    • US$45.99
    • US$50.81
    • US$13.85
    • US$45.03
    • US$23.99