Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Bardzo dobra robota. Nie ma instrukcji, ale jest stosunkowo łatwe do ustalenia, jak złożyć. Ciężki i wytrzymały, to działa naprawdę dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wygląda niesamowicie, działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo wnikliwy i dobrze zbudowany produkt i terminowa dostawa przez Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Bardzo dobra jakość szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Dobrze zapakowane. Produkt ma bardzo solidną budowę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Podoba mi się produkt. Jest stosunkowo dobrze wykonana, ale można ją poprawić. Długi wał z oznakowaniem gradientu powinien mieć płaską twarz, gdzie są liczby, a śruba kciuka powinna mieć płaski koniec. Jak to jest teraz, jeśli lekko dokręcić śrubę, aby uniknąć uszkodzenia oznakowania pomiarowego, wał obróci się, a ołówek zmieni pozycję. Jeśli mocno dociśniesz śrubę, uszkodzisz znaki. Też nie jest dobrze. Mimo to, przy starannym użyciu jest to schludny dodatek do pudełka narzędzi. Byłoby fajniej, gdyby był z utwardzanym metalowym skrybem, który mógłby być umieszczony zamiast ołówka do oznaczania metali takich jak miedź, mosiądz lub aluminium.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    cool piece og kit, however the aluminium tube that holds the pencil is very fragile and was slightly broken in arrival, but its nothing that a little superglue wont fix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Nie używany codziennie, ale kiedy go potrzebujesz, to znacznie ułatwia pracę. Oczywiście trzeba dbać, aby utrzymać nacisk na obu wałkach - na początku było mi łatwo nie. Wyrzuć dostarczony ołówek, jest zbyt miękki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Potrzeba trochę czasu, żeby ją zdobyć, ale poza tym świetnie. Zdjęcia produktu mierzą się do dostarczonego produktu, który naprawdę lubię!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JPHVIP5
    NZ
    11/10/2020

    Imponujące użyteczne narzędzie. Szybka dostawa dla odmiany i działa jak marzenie. Nie wiem, jak przeżyłem bez tego wcześniej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 049
    • Ft7 119
    • Ft3 080
    • Ft7 119
    • Ft8 630
    • Ft8 186
    • Ft8 414
    • Ft6 049
    • Ft9 256
    • Ft6 762
    • Ft6 762
    • Ft14 596
    • Ft14 596
    • Ft6 163
    • Ft6 163
    • Ft6 163
    • Ft4 005
    • Ft10 323