Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(311)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(311)
    • 5 Star(288)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2020

    Wygląda na bardzo przydatne przy wielu ruchach. Zacisk telefonu jest łatwy w użyciu i bardzo mocny. Posiada mocowanie ssące, jak również mocowanie haka deski rozdzielczej. Dobry produkt w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Doskonały produkt. Finansowe i bardzo przydatne? O kierowcy? Dobra robota w BANGGOOT!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wszystko jest jasne ¡!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Podoba mi się ten telefon! Kupiłem poprzedni lokalnie i dość tanio (15$), na początku również go pokochałem. Ale po 7 latach i kilku małych remontach, przyssawka w końcu się poddała. To był świetny zamiennik. Przyssawka jest lepka oprócz przyssawki, głowa jest ładnie regulowana i solidna, raz zaciśnięta, a kawałek kocham najbardziej: telefon po prostu wbija się w uchwyt, po prostu go wciskam i automatycznie się na niego zaciska. Tak łatwo jest teraz wsiąść do samochodu i dodać telefon tylko jedną ręką. Świetny produkt, świetna cena! Mam nadzieję, że to potrwa wiele lat!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2017

    Support de bonne qualité avec 2 montage possible sur le pare brise ou sur une grille de ventilation convient parfaitement pour le xiaomi mi max 6.44"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Le produit semble de qualité, la ventouse est recouverte d'une sorte de colle. Le système de verouillage du téléphone quand on le pose est bien pensé. Par contre l'emballage était bien abimé à la réception. Heureusement le produit n'avait rien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Veio rápido, ótimo produto e atendeu o que eu precisava

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    very nice sucker phone holder for phone 3-6,5 inches

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Jest to dobry produkt, ale wydaje się trochę kruchy, szczególnie jeśli umieścimy nieco cięższy telefon (np. iphone 11Pro). Trzęsie się i wygląda na to, że wkrótce się zepsuje. Dostawa była szybka i za cenę nie ma co narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Is a very good choice for my iPhone base in the car .. the order came to my house after a month and it really was worth the wait .. !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 393
    • Ft3 250
    • Ft2 958
    • Ft6 699
    • Ft5 374
    • Ft11 725
    • Ft5 739
    • Ft6 446
    • Ft3 451
    • Ft3 348
    • Ft3 253
    • Ft3 832
    • Ft7 503
    • Ft3 296
    • Ft4 432
    • Ft14 406
    • Ft5 694
    • Ft2 678