Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Otrzymałem przedmiot w dobrym stanie przed terminem. Jeszcze nie próbowałem Dziękuję Baangood za dobrą obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    The camera is honestly better than I expected for the price. Suction cup mount holds really well. Can't really comment on the radar dector. It hasn't alarmed yet but I really don't care about that. The only problem I have is with circular recording. I expected that when the sd card is full, it would start overwriting the oldest file. It doesn't. It overwrites the most recent file over and over. So. depending on the size of the sd card, you get the first 4 or so hours until the card fills up, and then the last 10 minutes, even if it has been days. You basically have to clear the card to get more than a usefull 10 minutes. Not the end of the world since I use it to record vacation road trips, but not what I was expecting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Zadowalająca wydajność w stosunku do ceny. Kamera nie obsługuje odtwarzania ekranu zewnętrznego, więc musisz usunąć kartę SD i odczytać ją na innym urządzeniu. wysoka czułość na radar, który może drażnić na obszarach miejskich; wyłączenie ułatwione przez włączenie gniazda zapalniczki papierosowej dostarczanej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Robi wideo w HD, ale nie ma kompresji, więc karta 32 GB ma około 2,5 godziny na wideo. Detektor radarowy wykrywa wiele źródeł, ale z bliska, więc nie wiem, czy to pomoże dać ci wystarczające ostrzeżenie. Ogólnie, dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Artykuł opisany i odpowiednio szybka dostawa. Chociaż nie było instrukcji obsługi w języku niemieckim, to było znane. Muszę tylko tłumaczyć z angielskiego. W przeciwnym razie jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    sieht wie Spielzeug aus, aber als ich sie ansteckte (Strom), war ich überrascht vom guten Bild im Display, muss sich nur noch in der Praxis bewähren, dann ist alles gut, muss noch Karte besorgen, danke

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Wspaniała mała jednostka, która działa tak dobrze, jak podejrzewałem. Głos chińskiej damy do detektora radarowego trochę trudny do zrozumienia, ale inne to świetna jednostka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Pracuj dobrze z 64 Go SDcard

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    bonjour J n arrive pas a faire le reglage de l heure ni de la langue Bien cordialement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Początkowo bardzo doskonała fotografia i jeszcze nie zainstalowany w samochodzie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,214
    • Ft21,717
    • Ft51,921
    • Ft11,536
    • Ft33,595
    • Ft46,491
    • Ft10,857
    • Ft13,232
    • Ft7,124
    • Ft40,722
    • Ft48,527
    • Ft15,269
    • Ft37,328
    • Ft8,376
    • Ft4,409
    • Ft28,844
    • Ft19,742
    • Ft107,979