Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(8)
    • 5 Gwiazda(5)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2023

    Przybył na czas, ale dość brudny. To było prawdopodobnie na dnie jakiegoś stoku lub półki magazynowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2023

    Produkt jest przede wszystkim do śmieci. Obrazy są mylące.Materiał konstrukcji jest bardzo twardy i nie zastępuje oryginalnej powłoki. Nie ma nawet wewnętrznych połączeń, które pasowałyby do oryginalnej płytki drukowanej. A cena tego produktu niskiej jakości jest bardzo wstydem, ponieważ ludzie, którzy kupują ten produkt, faktycznie wyrzucają swoje pieniądze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2018

    This is the second time I've received a defective product from your site. These products are made by a 3D printer and are not suitable for use. Hard, brittle, and immediately destroyed. They cannot be used in car keys. I paid the real money, and the product was fake. Return the money. Viktor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2017

    Wszystko OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2017

    coque de cle opel a prix imbattable 15 x moins cher qu'en magasin.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2017

    Purtroppo non lo posso usare, in quanto la plastica è dura e il telecomendo non funzionava

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2017

    the construction is simple BAD. starting with the buttons they are built with hard plastic and I was expecting at least rubber. impossible to press. The circuit does not get fixed as well.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2016

    The buttons are made from cheap plastic instead of rubber. They are so hard that you get no response when you push them. The two pieces of this " Key Shell " don't fit together. I'm very disapointed with it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$158.58
    • US$50.81
    • US$139.99
    • US$74.79
    • US$93.14
    • US$6.39
    • US$57.49
    • US$50.39
    • US$19.99