Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Bardzo dziękuję Banggood za produkt, który otrzymałam, był o wiele lepszy niż się spodziewałem. Dziękuję 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Doskonały sprzedawca i doskonały produkt, pokonał moje oczekiwania na pierwszy zakup na platformie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobry, sterowanie i proporcjonalna prędkość. Wersja z 2 bateriami, druga z 7,4V 1800mAH wystarcza na sporo. Dostałem go 25 dni temu. ,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Zdalny samochód przyjechał zgodnie z opisem. Dodatkowy akumulator był 1800 mha, co jest miłym dodatkiem. Jeździ łatwo i dobrze i cieszyć się być całą rodziną. Polecana dla początkujących. Części wymienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Wózek przerósł oczekiwania, bardzo dobry, przybył z 10 dni po wysłaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Miesiąc zajęło dostarczenie, co jest normalne w moim kraju. Jest mój pierwszy samochód RC i jestem naprawdę szczęśliwy, wszystko działa, to ma dobrą prędkość, dodatkowe akumulatory mają większą pojemność (1800mah) więc działa trochę dłużej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Znakomita, świetna i bardzo szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Otrzymał produkt szybko i w świetnym stanie. Jego jakość zaskakuje! Wydaje się być świetnym materiałem, solidnym i bardzo dobrze wykończonym! Jest nawet dobra instrukcja, co jest rzadkością dla elektronicznych zabawek. Myślę, że powinni wysłać opakowanie nieco bardziej chronione, ponieważ jedyną ochroną było cienkie kartonowe pudełko - ale poza tym szczegółem polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Przybyli w ciągu 25 dni od zamówienia. Wszystko w porządku. Nie byłem opodatkowany, ani nie zapłacił stałej stawki poczty za paczki międzynarodowe. Wszystko działa, idealnie, żadnych naruszeń czy ugniatania w pudełku. Najwyższej jakości samochód, nie widział podobne do sprzedaży w Brazylii. Baterie już są naładowane. Łatwy w obsłudze, moja 7-letnia córka w mniej niż 10 minut już manewruje z doskonałością. Wydaje się być wytrzymały i wytrzymały. Byłem przerażony. Teraz robię inne zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wspaniała mała ciężarówka! Idealne dla młodych, albo dla nowych hobby. Wystarczająco szybko i wygląda świetnie! Tylko problem - zamówiłam 2 wersje baterii, a druga za duża!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 564
    • Ft14 332
    • Ft6 352
    • Ft40 836
    • Ft10 828
    • Ft7 642
    • Ft12 137
    • Ft22 296
    • Ft27 960
    • Ft11 560
    • Ft19 429
    • Ft16 880
    • Ft11 465
    • Ft16 880
    • Ft28 667
    • Ft39 817
    • Ft31 216
    • Ft8 091