Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(988)
  • Obrazy
  • Wideo(52)
  • All Star
    • All Star(988)
    • 5 Star(884)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Ładnie i tanio. Jest to wersja 8 bitowa przez Basecam, ale nadal obsługiwane instrukcje sw & firmware lub strona bazcam działa jako samodzielne lub połączone z FC lub RX

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Szybka wysyłka. Gimbal działa bardzo dobrze. Musi być odpowiednio zbilansowana i jest trochę ciężka, ale działa tak, jak jest reklamowane. Zalecam opcję budżetu, jeśli potrzebujesz gimbal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    nekem elég a két tengelyes gimbal, egyszerűen, távirányító nélkül telepítem masszív darabnak néz ki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Kocham produkt i usługę, bardzo formalny, punktualny i mój produkt jest taki sam jak reklama. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Perfectly product 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Szybka wysyłka, dotarła w dobrym stanie, wystarczy dla mojego drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    To coś jest naprawdę ogromne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Witam bardzo za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Świetny produkt trochę skomplikowany w połączeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    It might be OK but I can't find a GUI that will work with it, not even the one linked on the seller's page. Help please. I might have given 5 stars if this were not the case! With no radio input, on powering up the roll axis droops over a 20 seconds or so. Rotating the copter brings it back but it continues to droop more. Then after about a minute it stops and very slowly comes back up. After about 5 minutes the camera is once again level and rotating the copter no longer affect the roll axis and everything looks good. I have no idea if this is normal behavior! With radio input, the roll and pitch can be set straight away but then instead of drooping, the roll axis lifts the camera. This can be corrected via the radio. It all settles down after about 2 minutes (ie quicker than with no radio input. Pictures show it with no radio input. Level, with pitch, with roll.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 025
    • Ft6 990
    • Ft5 071
    • Ft49 299
    • Ft8 038
    • Ft7 263
    • Ft4 541
    • Ft17 556
    • Ft2 443
    • Ft53 401
    • Ft36 326
    • Ft60 246
    • Ft4 505
    • Ft187 398
    • Ft9 079
    • Ft4 235
    • Ft4 841
    • Ft3 494