Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(989)
  • Obrazy
  • Wideo(52)
  • All Star
    • All Star(989)
    • 5 Star(885)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Ładnie i tanio. Jest to wersja 8 bitowa przez Basecam, ale nadal obsługiwane instrukcje sw & firmware lub strona bazcam działa jako samodzielne lub połączone z FC lub RX

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Szybka wysyłka. Gimbal działa bardzo dobrze. Musi być odpowiednio zbilansowana i jest trochę ciężka, ale działa tak, jak jest reklamowane. Zalecam opcję budżetu, jeśli potrzebujesz gimbal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    nekem elég a két tengelyes gimbal, egyszerűen, távirányító nélkül telepítem masszív darabnak néz ki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Kocham produkt i usługę, bardzo formalny, punktualny i mój produkt jest taki sam jak reklama. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Perfectly product 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Szybka wysyłka, dotarła w dobrym stanie, wystarczy dla mojego drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    To coś jest naprawdę ogromne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Witam bardzo za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    It might be OK but I can't find a GUI that will work with it, not even the one linked on the seller's page. Help please. I might have given 5 stars if this were not the case! With no radio input, on powering up the roll axis droops over a 20 seconds or so. Rotating the copter brings it back but it continues to droop more. Then after about a minute it stops and very slowly comes back up. After about 5 minutes the camera is once again level and rotating the copter no longer affect the roll axis and everything looks good. I have no idea if this is normal behavior! With radio input, the roll and pitch can be set straight away but then instead of drooping, the roll axis lifts the camera. This can be corrected via the radio. It all settles down after about 2 minutes (ie quicker than with no radio input. Pictures show it with no radio input. Level, with pitch, with roll.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2018

    Apesar de a caixa ter chego amassada o gimbal funcionou Porém na descrição não informa qual o tipo de conector ele usa então eu tive que fazer uma adaptação para funcionar em uma bateria de 7. 4 volts (no link para o manual que está na descrição informia que a bateria teria que ser de 12 volts mas as baterias Lipo são de 11.1 ou 7.4 volts sempre múltiplos de 3.4 volts) no entanto eu estou satisfeito com a compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 411
    • Ft8 382
    • Ft17 677
    • Ft7 574
    • Ft4 736
    • Ft20 202
    • Ft4 590
    • Ft2 548
    • Ft55 688
    • Ft9 478
    • Ft47 354
    • Ft4 733
    • Ft144 912
    • Ft27 148
    • Ft5 364
    • Ft5 020
    • Ft3 946
    • Ft1 575