Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1494)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1494)
    • 5 Star(1406)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Całkiem schludne urządzenia. Miałem już kilka, a ponieważ okazały się niezawodne i długoletnie, zamówiłem więcej do innych pomieszczeń. Na moich pierwszych urządzeniach użyłem Panasonic CR2032, które pracowały ponad rok przed wyczerpaniem zasilania. Było to bez pobierania aktywnych danych z urządzenia. Więc przypuszczalnie, miało to wpływ na długowieczność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    XIAOMI Mijia - Model: LYWSD03MMC , generalnie sprawuje się bardzo dobrze jako domowy czujnik/termometr. Urządzenie jest bardzo małe, wielkości mniejszej niż pudełko zapałek, na bieżąco monitoruje zmiany temperatury oraz wilgotności w pomieszczeniu, dodatkowo poprzez emotkę ilustrowane jest przybliżone samopoczucie jakie odczuć można w danym pomieszczeniu. Opcja sparowania urządzenia poprzez aplikacje Xiaomi Home działa też poprawnie choć na początku chwilę czasu nam zajmie połączenie urządzenia z naszym smartphonem. Aplikacja pozwala również na podgląd zdalny oraz na prowadzenie zestawienia zmian temperatury oraz wilgotności. Generalnie jestem zadowolony z zakupu oraz polecam każdemu kto poszukuje małego czujnika temperatury do mieszkania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Kupiłem ten mały gadżet z imprezy za 1 centa, więc to była świetna okazja dla mnie. Paczka dotarła w ciągu miesiąca na miejscową pocztę. Pochodzi z chińskich instrukcji. Akumulator jest wliczony w cenę. Parowanie jest bardzo łatwe dzięki aplikacji Mi Home. Jeśli chcesz go zresetować, po prostu dotknij dwóch słupków znajdujących się obok baterii (oznaczone GND i RESET) za pomocą spinacza do papieru. Świetny sposób na automatyzację w oparciu o temperaturę lub wilgotność. Dziękuję Banggood za kolejny wspaniały prezent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    16 дней на доставку . прибор достался через snap up за 0,01€ . все работает , показывает температуру и влажность . батарейка в комплекте . прилагаемая инструкция только на китайском

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Szybka dostawa: bardzo dokładna, dość szybka reakcja, pochodzą z baterii, dobry zasięg na bluetooth, Aplikacja jest łatwa w użyciu, Teraz mogę kontrolować temperaturę i wilgotność z dowolnego miejsca w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Uwielbiam te maleństwa. Mały, niezwykle łatwy w konfiguracji za pomocą aplikacji Xiaomi Home i mały czujnik robi dokładnie to, co obiecuje! Inteligentne i dokładne śledzenie temperatury i wilgotności z zaskakująco przyzwoitym zakresem Bluetooth, co pozwala nam mieć oko na sypialnie dzieci przez całą zimę i skwierczące miesiące letnie. Chciałbym tylko, aby były ładowane przez USB, zamiast kupować nowe baterie guzikowe, ale z oczekiwaną żywotnością baterii do roku nie jest to zbyt wiele zmartwień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Good packing. Fast delivery. Good price. Works good. Mi home APP with EU region. Recommended to buy 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Ładne opakowanie, szybka dostawa. Są one bardzo małe, naprawdę dokładne i są połączone z aplikacją domową za pomocą Bluetooth. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Dobrej jakości, oryginalne. Dobry design i wygląda bardzo elegancko. Bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Łatwy w konfiguracji i pracy zgodnie z oczekiwaniami. Trochę za wolno, żeby się połączyć. Trochę za małe jak na mój gust (patrz zdjęcie), ale powinienem był dokładnie sprawdzić specyfikację. Dostarczone nieco ponad dwa tygodnie do NSW.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$21.59
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$20.78
    • US$30.99
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$23.99