Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(428)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(428)
    • 5 Star(410)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Nie wydaje się kategorią 7, ale spełnia swoją funkcję transmisji sygnału internetowego, terminale są metalowe osłonione i doceniane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Doskonały z ponad 200 Mbps przy połączeniu. I mieści się pod drzwiami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2016

    Кабель действительно отличного качества. И выглядит великолепно ;) Присутствует общий экран, кабельным тестером звонится - ради него и брал, чтобы убрать наводки от силовых кабелей. Цена за 10м вариант по сравнению с offline просто смешная, а еще и с поинтами...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    Looks exactly as in the pictures, well made, so far hasn't become frail and the throughput seems to be on par with it's class. It's not supper pliable/soft but feels strong and heavy duty without the bulk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2017

    cables exactly what I expected, made very high quality, and yet they are very beautiful, I am very very satisfied, friends liked asking the same, I am very very pleased with the кабели именно то что я ожидал,сделаны очень качественно, и еще они очень красивые, я очень очень доволен,друзьям и знакомым очень понравились просят такие же,я очень очень доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Work great, high quality of RJ45 cable. Fast delivery. Good price. I recommend these cables.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2016

    These cables are tough and look really awesome. The flat profile gives them good flexibility even in tight spaces. Certainly a step up from the old cat5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    The quality of the cable is generally very good and it does the job done with no problems whatsoever

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    These are great value and quality. Look great on any surface and are pretty flat! Speeds are consistent. Recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2016

    Cупер качество и мастерство! Кабель соответствует мощности. Кабель прибыл в идеальном состоянии. Рекомендую товар и продавца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 582
    • Ft2 953
    • Ft3 139
    • Ft4 172
    • Ft8 126
    • Ft5 170
    • Ft2 953
    • Ft10 203
    • Ft3 321
    • Ft3 321
    • Ft3 858
    • Ft2 214
    • Ft2 204
    • Ft1 843
    • Ft2 582
    • Ft4 182
    • Ft4 060
    • Ft2 204