Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Jak zostało wykonane zamówienie, dostarczyłem pięcioczęściowy kawałek, i wysłałem e-maila, że rozmiar pokrywy jest mniejszy niż rozmiar siedzenia, i nie mam żadnej odpowiedzi od dwóch tygodni

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    For vw golf7 does not fit 100%, but it is so comfortable that I don't want to send it back. I like sooo much and the design also good for my GTI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Ładnie, dobrze wyglądają w samochodzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    like in the picture. it fits well on my sport seat

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    جودة عاليه وممتازة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Nie dotarł, nie odebrałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    ربيي

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Chciałbym kupić resztę, by dokończyć resztę samochodu. Jest paczka. Chyba brakuje mi trzech? Możesz mi pomóc? Ile mam czasu? Z przodu i z tyłu. Ile sztuk?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    Ürün adındaki 5 sayısını yazmayın. Ürünü teslim aldıktan sonra birim fiyat X1 şeklinde yazıldığını gördüm. Ben 5 parça veya 2 parça diye düşünmüştüm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Nie podobało mi się. Myślałem, że jest pełna, ale była tylko jedna myśl, która chciałaby przykryć fotelik samochodowy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 008
    • Ft21 901
    • Ft76 662
    • Ft24 967
    • Ft11 679
    • Ft7 298
    • Ft8 215
    • Ft5 686
    • Ft18 981
    • Ft13 870
    • Ft9 479
    • Ft11 060
    • Ft12 773
    • Ft6 201
    • Ft17 520
    • Ft97 033
    • Ft9 479
    • Ft17 884