Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(542)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(542)
    • 5 Star(524)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Przesyłka dotarła w miarę szybko. Towar zgodny z zamówieniem i opisem sprzedającego. Antenki wyglądają dobrze. Widać dobrą jakość wykonania i estetykę. Jeżeli mają naprawdę 8dbi zysku to są rewelacyjne w stosunku do swojej ceny. Jeszcze nie testowałem pod kątem jakości odbioru. Na chwilę obecną mogę je polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo dobry antenowy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • niggel
    CH
    14/12/2021

    Bardzo dobra antena jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    do wiadomości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Produkt przybył, myślał, że jest większy....ale dla wartości był tego wart

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2017

    The Antenna looks very nice to me. It is very flexible & it's perfect fit for a 5 inc prop for X210 quad frame. Can't wait to have this unit on the air & see the outcome. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2018

    Love this Antenna for awesome Gain I haven't lost any signal of video with it! I'm impressed nice!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    Buon prodotto , buona qualità ,funziona bene ed ha una buona portata di segnale. Prodotto consigliato

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2018

    Товар нормального качества, пришел за 20 дней в Украину. Какая-то маленькая не знаю как по сигналу не тестировал пока что

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2017

    La he empleado para sustituir la original que trae las gafas VRD2 pero montando ambas a la vez en las gafas quitando la de panel y la señal era similar para ambas, así que la voy a emplear para montar en el VTX de un ala volante sustituyendo a la bipolar que al hacer giros cerrados me da picos de sombra en la señal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$26.55
    • US$5.99
    • US$7.53
    • US$104.39
    • US$23.09
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$137.49
    • US$24.24
    • US$16.16
    • US$12.69
    • US$145.99
    • US$31.99
    • US$12.99
    • US$15.00
    • US$549.00
    • US$78.53