Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • RexVIP3
    CA
    19/01/2022

    Zabawny mały samochód! Wygląda na dość krzepkie, odbite od ścian kilka razy, bez uszkodzeń. Proszę trzymać go na niskim biegu, jeśli jest w środku, to za szybko, by kontrolować 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Dobry produkt. doskonały, szybki montaż i bardzo ładny... Po prostu ma wadę, która ładuje oponę na bok. Ale możesz to kontrolować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Czternaście euro! Warte wszystkiego. I szybka kapusta Nie spodziewałem się tego, do domu oczywiście i naprawdę pokaz. Również poza domem i zabawa. Wielki prezent lub rozrywkę dla najmłodszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    /Słodki, mały samochodzik. Biega ładnie i prosto na duże odległości i dość szybko zyskuje prędkość. Oprawa TX rx jest unikalna dla każdego modelu. Może się trochę pomęczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dobra jakość, dobre do zabawy w domu. Cichy, mały skok proporcjonalnej przepustnicy, brak proporcjonalnej kierownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Dobry mały samochód dla dzieci mój mały jest zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    İts little but very fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobry samochód, też szybki jak na ten rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    /Niezła część! To jest zabawa, nie! Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$23.99
    • US$95.99
    • US$60.99
    • US$12.99
    • US$135.99
    • US$112.98
    • US$58.99
    • US$16.98
    • US$85.99
    • US$111.99
    • US$56.99
    • US$22.99
    • US$63.99
    • US$74.99
    • US$68.99
    • US$65.99
    • US$53.99