Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Wiem, że użyłem dyszy trochę dziko, ale nadal działa świetnie i podobał mi się projekt. Dzięki Banggood, 😊🤘🏼 Wiem, że zbudowałem dyszę trochę dziko. Ale nadal działa świetnie i dobrze się bawiłem z projektem. Dzięki Banggood, 😊🤘🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    come da descrizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Wykonuje swoje zadanie, jakość budowy jest ok, dość łatwe do mocowania do płyty podstawowej łodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Rozmiar nie jest tym, co miałem nadzieję, ale wystarczająco zadowolony z jakości i szybkiego wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    OK, działa doskonale, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Dobrze, zamówiłem jeszcze jedną rzecz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Mniejszy niż myślałem, ale potężny jak na wielkość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    I have yet to use my jet drive I purchased two of these for a project I will be doing in the near future and I think after reviewing them they will work perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Idealne na mini łódź i bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Hae jeszcze nie zainstalował tego w łodzi. Wygląda świetnie, ładnie formowane i zmontowane, ma wszystkie części i śruby do montażu. Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować, muszę tylko zbudować łódź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$7.89
    • US$27.48
    • US$2.99
    • US$23.09
    • US$23.99
    • US$18.47
    • US$29.99
    • US$9.23
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$24.94
    • US$39.26
    • US$8.08
    • US$26.44
    • US$41.99