Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Wiem, że użyłem dyszy trochę dziko, ale nadal działa świetnie i podobał mi się projekt. Dzięki Banggood, 😊🤘🏼 Wiem, że zbudowałem dyszę trochę dziko. Ale nadal działa świetnie i dobrze się bawiłem z projektem. Dzięki Banggood, 😊🤘🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Rozmiar nie jest tym, co miałem nadzieję, ale wystarczająco zadowolony z jakości i szybkiego wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    OK, działa doskonale, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Dobrze, zamówiłem jeszcze jedną rzecz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    come da descrizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Wykonuje swoje zadanie, jakość budowy jest ok, dość łatwe do mocowania do płyty podstawowej łodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    I have yet to use my jet drive I purchased two of these for a project I will be doing in the near future and I think after reviewing them they will work perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Kupiłem dwa z nich na podwójną motorówkę i cieszę się, że są bardzo fikuśne i na odpowiednich środkach. Zainstalowałem je w karpiarskiej łodzi, żeby było szybciej i cicho. Wynik był doskonały!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Przesyłka, ale znowu nie za dobrze spakowane....... prawie znowu ją straciłem. To jest dobre. Zapakować to w plastikowy bąbelek?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dostajesz to, co płacisz. W połączeniu z bezszczotkowym inrunnerem 2826 2400kv na 3s i prawie eksplodował!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 568
    • Ft30 973
    • Ft135 074
    • Ft27 742
    • Ft2 715
    • Ft2 917
    • Ft8 028
    • Ft3 158
    • Ft3 281
    • Ft12 773
    • Ft3 537
    • Ft2 551
    • Ft6 201
    • Ft12 409
    • Ft2 917
    • Ft3 979
    • Ft1 166
    • Ft6 635