Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Bardzo dobry produkt Doskonała jakość Szybka wysyłka Polecam 100% dla małych piesków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Świetny produkt, zgodnie z opisem, moje zwierzaki zaczęły go używać natychmiast... Z całą pewnością polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Nie, to co zamówiłem to tylko filtry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Zbyt zrolowane, aby dostarczyć produkt w ciągu 2 razy skończyłem płacić i nie dostawać produktu..zbyt zrolowane..sprzedać to, czego nie mają w magazynie..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Nasz kot Ruby, zawsze błagał nas, żebyśmy odkręcili zimną wodę przy zlewie kuchennym. Teraz, gdy mija swoją nową stację wodną, jest zdumiona prostotą posiadania własnej generowanej wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Łatwy w montażu, działa świetnie, wszystkie koty kochają to, mam automatyczny czujnik, świetny pomysł, aby włączyć tylko w razie potrzeby, kupiłbym go ponownie jako prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    otrzymane w odpowiednim czasie i porządku Działa dobrze i koty lubią go używać. Z podziękowaniami Maurie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Produkt jest lepszy niż się spodziewałem. Jest wykonany z grubego plastiku i to naprawdę dobry produkt do kupienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Pomyślne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$17.99
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$38.99
    • US$38.99
    • US$7.99
    • US$86.99
    • US$85.46
    • US$33.99
    • US$23.99
    • US$21.79
    • US$24.26
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$349.00