Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2019

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido, en perfecto estado y bien embalado. El material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    La olla es muy chica yo la imaginaba algo mas grande ,lo estoy probando y funciona .RECOMENDABLE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    good looking item.light weight easy in handling but electric points are not as in India,we are using.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    Bon produit arrive intacte avec son adaptateur cuit bien je suis satisfaite. merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    Hola gente de BG ya recibi mi compra .Saludos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Dobre elementy i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Wysłałeś mi niewłaściwy produkt. Kupuję produkt na zdjęciu z przyciskiem wysokiej i niskiej mocy. Wysłał mnie tylko z jednym trybem i kolorem odchylenia. (Zdjęcie w pudełku jest właściwym produktem)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Musi mieć dla samotnej osoby...nie potrzeba dużych garnków do gotowania. Bardzo wszechstronny... gotowanie... smażenie... to wszystko. Super Rączka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    veio no tempo certo muito obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$89.99
    • US$129.99
    • US$85.99
    • US$129.99
    • US$45.99
    • US$289.99
    • US$219.00
    • US$79.99
    • US$115.99
    • US$99.99
    • US$159.99
    • US$32.99
    • US$59.99
    • US$166.99
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$78.54