Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Świetny interes, poważny sprzedawca i szybka wysyłka. Bardzo zadowolony. Bardzo łatwy do nadmuchania i ustawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobre na trening.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dotarł szybko z ekspresową dostawą. Mój syn to uwielbiał Chyba lepiej napełnić ją piaskiem, zamiast wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo ładnie! Trochę lekki, szybki transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Dno musi być wypełnione wodą lub piaskiem, aby zapewnić pewną stabilność, w przeciwnym razie jest zbyt lekkie i nie nadaje się do użytku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nie zauważyłem wysokości tego produktu i jest dla mnie trochę za krótki, poza tym, że jest to bardzo dobry cios bokserski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrej jakości szybko dostarczone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dlaczego nie sprzedawać w magazynie UE?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Bardzo dobra obsługa klienta. Miałem problem z produktem, a oni szybko i skutecznie reagowali. Na pewno kupiłbym od nich ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    אחלה מוצר לילדים ומבוגרים. הכיתוב הגיע הפוך , אך לא קריטי

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft71,788
    • Ft8,388
    • Ft6,213
    • Ft8,202
    • Ft13,361
    • Ft5,809
    • Ft2,732
    • Ft9,911
    • Ft36,359
    • Ft5,809