Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Świetny interes, poważny sprzedawca i szybka wysyłka. Bardzo zadowolony. Bardzo łatwy do nadmuchania i ustawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobre na trening.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Świetny, łatwy do nadmuchania, wysoka jakość, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dotarł szybko z ekspresową dostawą. Mój syn to uwielbiał Chyba lepiej napełnić ją piaskiem, zamiast wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo ładnie! Trochę lekki, szybki transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Produkt jest nadmuchiwany i gdzieś się przebił i mam serwis na miejscu w celu naprawy, wymiany lub wymiany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Dno musi być wypełnione wodą lub piaskiem, aby zapewnić pewną stabilność, w przeciwnym razie jest zbyt lekkie i nie nadaje się do użytku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Bardzo dobra obsługa klienta. Miałem problem z produktem, a oni szybko i skutecznie reagowali. Na pewno kupiłbym od nich ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nie zauważyłem wysokości tego produktu i jest dla mnie trochę za krótki, poza tym, że jest to bardzo dobry cios bokserski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrej jakości szybko dostarczone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 092
    • Ft14 690
    • Ft7 194
    • Ft5 994
    • Ft2 996
    • Ft7 494
    • Ft3 595
    • Ft9 563
    • Ft11 212
    • Ft2 636