Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(343)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(343)
    • 5 Star(323)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2021

    Γρήγορη αποστολή/Παράδοση δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω, ελπίζω να μην απογοητευτώ, η διάσταση 3,5mm είναι η ιδανικότερη πιστεύω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przybywa nieco wolniej niż zwykle w przypadku BG, ale potem zauważył, że pochodzi ze Szwecji. Dziwne, jak to wszystko działa. W każdym razie, to warkocz desoldera. Wsysa lutownicę i ma ładny miedziany kolor. Niewiele więcej do powiedzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Ładny produkt, zdecydowanie wart wydanych pieniędzy. Bardzo dobrze wchłania lutownicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    you know what this is for, what can i say? looks good, i dont need it right now, but it will do what it is for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dobry warkocz do poluzowania. To bardzo dobry stosunek do ceny. Skorzystałem z zamówienia grupowego i wcale nie jestem rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Potrzebowałam tego do podkręcania wtyczek, szpilek i płyt FC. Działa bardzo dobrze, i jest w schludnym małym uchwytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jeśli interesujesz się elektroniką, musisz mieć te rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wykonuje swoją pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 903
    • Ft2 903
    • Ft2 538
    • Ft2 538
    • Ft3 991
    • Ft2 538
    • Ft2 906
    • Ft2 903
    • Ft2 544
    • Ft2 538
    • Ft2 538
    • Ft2 903
    • Ft17 433
    • Ft3 629
    • Ft6 897
    • Ft3 629
    • Ft3 353
    • Ft2 538