Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2018

    The lunchbox arrived today. Even though the package came damaged and wet, the box seems to be OK. I was pleased to see that the box can almost entirely be cleaned in the dishwasher! 😁. Only the outer box can't be cleaned in the dishwasher, but that's basic logic! Because of the electronics! And I mis a knife! In Europe we use a knife, fork and spoon to eat with, not chopsticks 🤪. I haven't had the time to test. This will be done on Friday!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Rozsądna rzecz do zrobienia na drogach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    chegou obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szybko tu dotarłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2018

    Товар понравился. Всё как в описании. Внутреннний объём литра на 1,5 не меньше. В комплекте идут пластиковая вилка, ложка (беспонтовая) и две палочки. Есть один недостаток -- в крышке нет никакого уплотнения, поэтому будет ли держать жидкую пищу пока не знаю. Но это все устранимо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Bardzo dobry, kupiony 24V działa naprawdę dobrze, podgrzewa jedzenie w około 30 40 minut zależy od ilości. Mniej dobre było nie przynieść gumy uszczelniającej na pokrywie i nie-poślizgowych stopach. Ma około 1 roku pracy każdego dnia bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    unfortunately the product did not arrive and the seller did not want to repay I was in the unfortunate loss I do not buy more and advise no one to buy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2018

    I am a gardener, so my lunch was always cold. Now I hope I can eat warm food at last. Could not try it yet, hopefully will work for long time. My only complain the "baby" fork and spoon, quite useless but for emergency it is ok. I will give a feedback when I used it too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    The best 25$ ive spended this year i recommend this highly and shipping was handled very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Super szybka dostawa, bardzo dobra, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 597
    • Ft7 299
    • Ft3 445
    • Ft6 028
    • Ft4 597
    • Ft7 279
    • Ft8 046
    • Ft3 831
    • Ft3 648
    • Ft7 279
    • Ft2 948
    • Ft4 597
    • Ft5 746
    • Ft3 445
    • Ft6 513
    • Ft3 648
    • Ft10 346
    • Ft6 131