Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Drogi Banggood...Jesteś niesamowity....To urządzenie jest tanie i doskonałe dla początkującego.Możesz podłączyć je do telefonu i teleskopu i masz obzervatiry. Gratulacje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Dobry w tej niskiej cenie. Dołączone zdjęcia księżyca. Pobrano za pomocą refraktoru 80 mm o ogniskowej 400 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Prosta kamera do uzupełnienia mojego niedawno nabytego teleskopu. Problem w tym, że odkąd mam niebo jest pochmurne jeden dzień po drugim... Mam nadzieję, że kiedyś to przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Wsadzę go do teleskopu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Szybka dostawa, pakiet był w dobrym stanie (nie idealny). vfm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Świetny produkt, jakość i dobra cena.!!! Nie było go z płytą instalacyjną.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Część oka wygląda dobrze, ale nie ma dysku wtryskowego dla oprogramowania, nie zalecałbym kupowania czegoś takiego, jeśli nie można dostarczyć dysk instalacyjny. Poza tym ten produkt wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Jak mówią inni, bardzo dobre dla punktu cenowego. Dla twojej wiadomości, specyfikacja mówi 'tylko okna'. Działa dobrze z moim MacBook przy użyciu PhotoBooth i QuickTime. Jestem pewien, że są inne aplikacje, które również by działały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jest bardzo cenny dla pieniędzy i działa dobrze. (Mogę go zastosować do mikroskopu z odpowiednim dodatkiem mechanicznym.) To daje całkiem dobry obraz!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Łatwy montaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 364
    • Ft2 772
    • Ft2 846
    • Ft3 080
    • Ft2 846
    • Ft4 983
    • Ft18 157
    • Ft4 588
    • Ft16 733
    • Ft7 397
    • Ft20 655
    • Ft4 930
    • Ft42 854
    • Ft14 488
    • Ft30 830
    • Ft6 780
    • Ft27 438
    • Ft10 172