Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2020

    Produkt dotarł do właściwego rozmiaru, koloru i w dobrym stanie, ale dostawa była 19 dni przed tym, jak do mnie dotarła. Czas wysyłki był jedyną usterką w innym dobrym doświadczeniu, kocham wannę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Chciałem wannę od tak dawna (duńskie łazienki zwykle ich nie mają), a teraz mam jedną bez kosztów przebudowy łazienki. To jest idealne! Jestem taka szczęśliwa... łatwo jest wypełnić & pusty, idealny rozmiar, a nawet mam miejsce na odpoczynek mojej książki do filiżanki herbaty 😍 Gorąco polecam, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Produkt był dobry, ale musiał czekać 2,5 ust aż otrzyma.... Bądź ostrożny i przeczytaj warunki dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Produkt jest taki sam jak na zdjęciach i opisie! Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Kąpiel otrzymałam szybko (4 dni wcześniej niż zakładano). Jest łatwy do wypełnienia i osuszenia. Również rozmiar wanny jest w porządku. Niestety jest różnica kolorów w różnych częściach. To nie jest ładne. Nie należy spodziewać się tego za cenę, którą za nią płacisz, więcej niż 100 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ViGVIP4
    RO
    06/09/2020

    Dobry produkt! Duży jest naprawdę duży, przynajmniej dla mnie! Jeśli mam kupić ponownie, zdecydowanie preferuje mniejsze rozmiary :) wydaje się dobrej jakości. Przesyłka była wolna... Cena jest w porządku, czy 🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Super szybko dostarczone. Wanienka jest naprawdę super przetworzona i większa/wygodniejsza niż oczekiwano. Jedyną wadą i powodem odliczenia jednej gwiazdy jest odpływ. Jeśli odpływ nie jest na poziomie gruntu, ale tak jak ja, próg do wanny prysznicowej musi zostać pokonany, woda nie może odpłynąć, ponieważ jest zbyt małe ciśnienie. Mimo to, świetna rzecz, dla ludzi bez wanny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Świetna kąpiel. Czuje się i siedzi o wiele lepiej niż się spodziewałem. I jest 176 i jego więcej niż wygodne:) Jedynym minusem jest to, że odpływ znajduje się na najniższym punkcie. Więc nie możesz go całkowicie osuszyć. Ale zdecydowanie polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Łoooooove zajęło mi to sporo czasu. Zamówiony w lutym, dostarczony w lipcu lol. Ale to jest as do kąpieli w końcu. Jest naprawdę głęboki i zaskakująco wygodny. Ma nawet mały zagłówek. Jeśli myślisz o kupnie tego, zrób to. Nie żałuj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Nie mogę się doczekać, żeby spróbować dzisiaj, jestem taka podekscytowana. przybył szybko i 5 dni wcześniej, było przyjemność kupić od firmy i otrzymać moje zamówienie bez żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 742
    • Ft15 073
    • Ft4 609
    • Ft34 906
    • Ft7 868
    • Ft3 094
    • Ft11 148
    • Ft3 094
    • Ft2 131
    • Ft3 215
    • Ft12 080
    • Ft15 485
    • Ft14 958
    • Ft15 797
    • Ft13 316
    • Ft9 289
    • Ft24 328
    • Ft49 368