Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1620)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1620)
    • 5 Star(1542)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2020

    Pasuje do opisu. Jakość jest dobra, szczególnie za taką cenę. Wszystkie elementy złączne są dostępne, w każdym opakowaniu o powierzchni 0,5 m kąta, uchwyt kanału LED. Położymy się pod szafkami kuchennymi do oświetlenia. Kupiliśmy 5-metrową taśmę LED, chcemy ją też umieścić w tych narożnych przewodnikach, z rozrzutem światła, od tego sprzedawcy. Sprzedawca jest dobry, uważny, wysyłany szybko i wyraźnie - wszystko wyszło idealnie. Nic zgiętego ani złamanego. Dziękuję, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Musiałam długo czekać na paczkę, mimo że zamówiłam z lądu. Po miesiącu podróży, towary, łącznie z wyposażeniem, dotarły tu nietknięte. Pasek LED mieści się w nim wygodnie (musimy naprawić go sami). (Zdjęcia 4 i 5.) Próbowałem z RGB i białym paskiem LED. Nawet w dzień i w ciemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Wszystko w porządku, towary opisane, działa w porządku. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń. Zdecydowanie polecam. Wszystko w porządku, towary zgodne z opisem, działa dobrze. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń. Zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Jest z nasadkami i klamerkami. Pasuje do standardowego paska LED 10 mm. Bardzo wytrzymały i dobry rozmiar. Dzięki BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dobry produkt, ładnie wykonany z twardego plastiku. 1 wzmianka: wszystkie profile są oddzielnie pakowane w plastik, więc jest dużo plastiku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Szybka dostawa. Duża plastikowa torba z każdym elementem również w plastikowej torbie. Wygląda na to, czego oczekiwałem. Śruby mogą być dostarczane... Poza tym, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wygląda dobrze Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Doskonałe, dobrze przybyte, dobrej jakości. Dobry stosunek jakości do ceny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    dobrej jakości 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Wszystko w porządku, towary opisane, działa w porządku. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,069
    • Ft3,391
    • Ft2,712
    • Ft3,082
    • Ft9,253
    • Ft4,008
    • Ft5,427
    • Ft4,069
    • Ft4,409
    • Ft1,540
    • Ft2,033
    • Ft2,033
    • Ft1,018
    • Ft2,373
    • Ft3,391
    • Ft2,373
    • Ft2,712
    • Ft7,803