Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1641)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1641)
    • 5 Star(1561)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2020

    Pasuje do opisu. Jakość jest dobra, szczególnie za taką cenę. Wszystkie elementy złączne są dostępne, w każdym opakowaniu o powierzchni 0,5 m kąta, uchwyt kanału LED. Położymy się pod szafkami kuchennymi do oświetlenia. Kupiliśmy 5-metrową taśmę LED, chcemy ją też umieścić w tych narożnych przewodnikach, z rozrzutem światła, od tego sprzedawcy. Sprzedawca jest dobry, uważny, wysyłany szybko i wyraźnie - wszystko wyszło idealnie. Nic zgiętego ani złamanego. Dziękuję, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Musiałam długo czekać na paczkę, mimo że zamówiłam z lądu. Po miesiącu podróży, towary, łącznie z wyposażeniem, dotarły tu nietknięte. Pasek LED mieści się w nim wygodnie (musimy naprawić go sami). (Zdjęcia 4 i 5.) Próbowałem z RGB i białym paskiem LED. Nawet w dzień i w ciemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Jest z nasadkami i klamerkami. Pasuje do standardowego paska LED 10 mm. Bardzo wytrzymały i dobry rozmiar. Dzięki BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo dobry produkt Bardzo dobry materiał Łatwe, jeśli chcesz to przeciąć Z podstawami do łatwej instalacji Ładny dyfuzor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Szybka dostawa. Duża plastikowa torba z każdym elementem również w plastikowej torbie. Wygląda na to, czego oczekiwałem. Śruby mogą być dostarczane... Poza tym, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wygląda dobrze Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Doskonałe, dobrze przybyte, dobrej jakości. Dobry stosunek jakości do ceny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    dobrej jakości 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Wszystko w porządku, towary opisane, działa w porządku. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 488
    • Ft2 137
    • Ft2 488
    • Ft15 666
    • Ft2 134
    • Ft1 776
    • Ft2 488
    • Ft2 134
    • Ft2 488
    • Ft3 558
    • Ft2 134
    • Ft3 558
    • Ft3 558
    • Ft2 834
    • Ft2 134
    • Ft23 855
    • Ft2 846
    • Ft968