Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Paczka dotarła na czas i kiedy była bez niedoborów. Po prostu przyjemność zakupu za pośrednictwem tej strony i tego zaufanego dostawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dojazd w około 7- ١٠ dni, dobrej jakości, ale lekkie, bardzo słabe opakowanie 🇸🇦🇸🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2017

    この商品を購入する前に使っていたヘッドルーペは、頭にバンドを巻くタイプだったのですが、ソレを使う時にはいちいちバンドの調整をしないと使えませんでした。 この眼鏡タイプのヘッドルーペは、そんな煩わしさも無く大変便利です。 鼻バンド?もついており、おでこ部分にも滑り止めがあるのでずり落ちて来る事もありません。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    es producto es muy bueno, sobre todo las micas de aumento que es lo principal. algunos detalles de acabado en el armazón pero nada que afecte la comodidad y firmeza de sujeción. el tiempo de llegada fue muy bueno. de hecho llegó poco antes de lo previsto. Lo que si llego muy mal fue el empaque. aplastado, la caja muy maltratada pero finalmente cumplo con el cometido de proteger el contenido que tuvo daño alguno. muchas gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Naprawdę się cieszę, że je mam, to naprawdę świetny zestaw. To będzie naprawdę dobre na moje tatuaże. Wykonany jest naprawdę dobrze, bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wygląda na to, że czas dostawy został skrócony. Drugie zamówienie, które otrzymałem w ciągu 15 dni. O wiele wcześniej, do czego przywykłem. Również dostarczany nie pocztą, ale lokalny prywatny serwis kurierski. Ale niespodzianka nie kończy się na tym! Obudowa była w dobrym stanie i dobrze zapakowana. Ale konstrukcja sprawia wrażenie taniego produktu. Ale spójrz! Sam element jest świetny, a jakość budowana znacznie wyższa niż oczekiwano! Wszystkie części (w tym soczewki) są plastikowe, ale dobrej jakości i wyglądają na to, że przetrwają w czasie. Soczewki są łatwo wymienne i mają 5 poziomów powiększenia. Jakość obrazu jest świetna. Chciałam tylko, żeby soczewki były większe. Bliźniacze LED są zasilane bateriami 3xAAA, a światło jest zadowalające. Zarówno soczewki, jak i światło można regulować we właściwym miejscu. Ogólnie świetny zakup w odpowiedniej cenie. Bardzo się z tego cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    prodotto costruito in maniera abbastanza accurata, possibilità di regolare sia la distanza focale che l'angolo dell'illuminazione led; nella confezione anche un panno per pulire le lenti oltre che un laccio per indossarlo senza le stanghette; sufficientemente bilanciato e comodo per teste nella norma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    To był mój pierwszy raz kupowanie z tej aplikacji i dostałem paczkę wcześniej, a potem oczekiwałem, że jestem pod wrażeniem i znowu będę cię wspierał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Był dość poobijany, ale na szczęście nie był uszkodzony. Doskonała jakość. Z pewnością polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    Excellent magnifying glasses. Robust. adjustable and very powerful leds. Much better than other similar glasses

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$801.56
    • US$72.99
    • US$229.99
    • US$68.99
    • US$489.99
    • US$219.99
    • US$189.99
    • US$139.99
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$159.99
    • US$119.99
    • US$329.99
    • US$28.99
    • US$299.99
    • US$299.99
    • US$26.99