Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(463)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Bardzo szybka dostawa i dobra jakość. Wielu przyjaciół narzeka na podręcznik, który jest w języku chińskim. Próbowałem więc przetłumaczyć podręcznik za pomocą tłumaczenia online. Proszę sprawdzić zdjęcia. Jeśli nie jest to zbyt jasne, wystarczy zrobić zrzut ekranu i powiększyć, aby zobaczyć lepiej. Przepraszam za niską jakość, ale to najlepsze z możliwych. Mam nadzieję, że to pomocne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Impuls to lutownica zrobiona! Kupiłem rolkę na 10m. Instrukcje są całkowicie chińskie, ale dla mnie było łatwo zrozumieć operację. Potrzymaj przycisk i włącz go. Zielone diody oznaczają ładunek wewnętrznej baterii. Co 2-3 sekundy słychać sygnał, w tym czasie przez prądowy puls, a potem oko nie do zwarcia. Podczas, gdy piszczy diody podświetlają czerwony kolor i tylko te z wybranego poziomu mocy są włączone. Po wciśnięciu On naciśnij 2 razy przycisk, aby przejść do wyboru mocy. Każde ciśnienie wzrasta od 1 do 4 Czerwone diody, które wskazują na wybraną moc. Naciśnij przycisk jeszcze 2 razy, aby powrócić do trybu pracy impulsu. Naciśnij i przytrzymaj przycisk, aby wyłączyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Perodotto bardzo proste w użyciu. Pojedynczy przycisk na przodzie kontroluje wszystko od zasilania do wyboru mocy. Kable końcówek są krótkie, co stwarza pewne utrudnienia w użyciu. W domu miałem tylko 1mm rozcięcie i były doskonale spawane, jeśli miało to spawać jeszcze grubsze paski, zasługuje na awans do 5 gwiazdek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Doskonały produkt w tej cenie! Chyba zamówię kolejną. Widziałem, że niektórzy z was mają problemy z jakością spawania. Nauczę cię dwóch sztuczek, by mieć idealne spawy. 1. Pierwszą sztuką jest zeszlifowanie sprężyn, sprawdzenie obrazów. 2. Druga sztuczka to: NIE NAPŁAĆ SIĘ przy spawaniu. Musisz tylko mieć pewność, że nikl dotknie baterii, nałożyć jedną szpilkę na pasek niklowy, a drugą dotknąć paska i czekać na spawanie. Uwaga: Jeśli nie używasz urządzenia przez 5 dni, automatycznie wyładowuje akumulator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybył z UE w ciągu 3 tygodni. Zrobiłem kilka spoin testowych i to urządzenie ma już duży cios na drugim poziomie mocy. Prowadnice są krótkie, ale da się je opanować; są izolowane przez silikonowe rurki na miedzianej części! Dotarł z manualną tylko w języku chińskim. Użyłem instrukcji w opisie powyżej i są na miejscu. Przybywa z paskiem niklu 4m0,1x8mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Zalecono zebrać pieniądze z Chin po raz pierwszy, nakazano poczekać, aż zapomnę myśleć, że nie wyślę. Lubi 😊

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Wziąłem to za eksperyment. Na razie, jestem zadowolony z wyniku, połączenie z baterią jest prawidłowe. Przesunę go dwa razy do jednego punktu, więc będzie trzymał trochę mocniej dla baterii. Ponieważ będzie działać dobrze, w wielu przypadkach konieczne jest odrywanie go siłą, czasami fragment taśmy pozostaje na baterii. Powierzchnia powinna być oczyszczona, inaczej nie zagoi się prawidłowo. Kupiłem USB-C. Dowiemy się, jak bateria utrzyma efekt w dłuższej perspektywie. Warto zwrócić uwagę na zarzut. Bateria ma mocniejsze samorozładowanie, warto go wyjmować co 2 miesiące, aby sprawdzić, czy nie jest martwy. Nie liczyłem ilości punktów lutowania, nacisnąłem sporo punktów przy robieniu nakrętki butelki, 5 komórek l-jon był podłączony równolegle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Działa bardzo dobrze, włącza się przytrzymując przycisk przez kilka sekund i natychmiast wskazuje stan naładowania zielony leds, dwa razy klikasz do wyboru mocy na 4 poziomach, (moje testy zrobiłem na taśmie 3 e1mm), podwójne kliknięcie potwierdza moc. Możesz również wybrać tryb automatyczny, dzięki temu urządzenie rozpoznaje kontakt dwóch kolców z niklem i wysyła impulsowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    W sobotę przyszły GLS. Umarła. Musiałem przeładować. Działa idealnie. Uruchomiłem baterię C2032. Możesz ściągnąć instrukcję, ale obejrzałem nagranie. Użyłem punktów i wyszło około 1000,-Kč.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chjVIP3
    DE
    03/01/2021

    Idealnie nadaje się do tworzenia plam lutowych na komórkach litowych! Jest z dodatkiem paska niklu (0,1x8mm). Użyłem najwyższej oceny (4) do mojego testu i wynik jest całkiem dobry (patrz zdjęcia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 314
    • Ft4 983
    • Ft3 993
    • Ft3 071
    • Ft3 913
    • Ft7 397
    • Ft3 919
    • Ft3 200
    • Ft16 378
    • Ft2 488
    • Ft3 913
    • Ft11 646
    • Ft3 558
    • Ft5 050
    • Ft3 558
    • Ft12 330
    • Ft24 321
    • Ft60 432