Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Mam nadzieję, że możecie również wspierać japońskie. Dostałem 300 jenów na darmowy prezent bez innych rzeczy. Refundacja trwała miesiąc, a rozmowa nie była dobra. Żadne inne przedmioty nie były w magazynie ani zwrócone 3 dni później, a PayPal zwrócił je miesiąc później. Brak szczególnego kontaktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Nogi nie uginają się i dali mi 2 tego samego faceta.Trochę czasu zajęło wysyłkę i nieee śledzenie?!!!...Chciałbym, żeby Banggood lepiej radził sobie z tropieniem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zajęło mi to trochę czasu, ale w końcu ścięło nogi trochę pomalowało na oliwkowo-zielono i włożyło do ciężarówki B16 wygląda na część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo piękne i dobrze wyartykułowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo małe, ale dużo szczegółów. Chłopcy zadowoleni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Świetny produkt, najlepszy sklep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Jak breloczek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    To takie fajne, to nic innego, ale mieć go tam, kiedy grasz, to jest takie kukułkowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Nice figure soldier to put in a RC scale car. Almost perfect for the WPL C14/C24. A bit tall but fits very well. Need to trim dashboard or the figure feets. Very good value for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    The toys figure looks real and the material is nice,it fits my toys which i ordered here at Banggood,and its a free gift on my order...and its a nice figuring toys.Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 685
    • Ft2 958
    • Ft3 326
    • Ft3 522
    • Ft12 208
    • Ft3 698
    • Ft3 698
    • Ft30 117
    • Ft11 532
    • Ft5 178
    • Ft9 289
    • Ft3 201
    • Ft2 528
    • Ft4 806
    • Ft5 765
    • Ft11 917
    • Ft3 201
    • Ft9 619