Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Świetna przyczepa! Przypomina mi mekano mojej młodości... Tutaj wszystko jest wykonane z aluminium, oprócz stalowych kół. Istnieje również wiele mikrośrubów BTR ze stali nierdzewnej; osie są oddzielone zarówno dla prawych jak i lewych kół, a osi są montowane na łożyskach kulkowych. (koła obracają się oddzielnie; nie jest to pojedyncza oś). Zawieszenie jest bardziej elastyczne w razie potrzeby poprzez demontaż łopatek sprężystych (3 śruby z każdej strony) i/lub modyfikowanie geometrii podporowej. Z drugiej strony, konieczne jest przyklejenie wszystkich śrub klejem „zablokuj śrubę", ponieważ 3 mikroskręty błąkały się w worku. Dodałem małe mosiężne rurki o zewnętrznej średnicy 4 mm, aby zmniejszyć prześwit sprężystych łopatek w podwoziu. Naprawdę polecam ten trailer, ponieważ jest piękny i jakościowy. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Elle est vraiment superbe elle pèse 1.1 kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    leaf springs came broken :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Doskonały produkt, jednak dotarł mniej oryginalny pole & instrukcje, dlatego musiałem znaleźć inne rozwiązanie, aby znaleźć koła i opony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wszystko w porządku, możesz tylko EMPFEHLEN

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    well I bought this little trailer as I've had trailers in their pass with other companies this one tops a lot I would use this out on the road of a real Landrover absolutely fantastic well built well made even tyres absolutely brilliant I recommend anybody it's got a four-wheel drive radio-controlled Landrover get out there and get this trailer well worth the money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Wisiorek jest super przetworzony i rozmiar TOP! Na osie trzeba dodać 2-3 podkładki, wtedy nie ma więcej gry. Z innymi oponami i odkręcić tablice można wziąć przyczepę SUPER dla 1/6 Jeep Willys. W skali to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    amazing quality, looks perfect behind my scx10.2 and trx4. this this is solid metal, even the beadlocks are metal. tires come with foams. cant beat this trailer for the looks or the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    Schnelle Lieferung der Artikel ist eher eingetroffen als angegeben Sehr Schöne Verarbeitung und der Preis stimmt auch alles in allem einfach Super .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 731
    • Ft3 499
    • Ft2 049
    • Ft12 233
    • Ft7 260
    • Ft9 174
    • Ft17 586
    • Ft6 496
    • Ft17 202
    • Ft4 585
    • Ft891
    • Ft7 260
    • Ft3 056
    • Ft10 319
    • Ft9 555
    • Ft19 861
    • Ft65 882
    • Ft19 199