Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Mała, solidna obudowa z pianką w środku. Jedynym minusem, jaki odkryłem, jest to, że niektóre klipy zamykające utrudniają otwarcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wszystko jest idealne, pudełko jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Ładne, małe pudełko z bezpiecznym zamknięciem i świetną wyściółką. Przesyłka jak zwykle na górze Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Rozmiar dłoni ~ (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2017

    good quality, very compact hard case

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Mniejsze niż reklamowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    زمن التوصيل مناسب

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo ładny, solidny i funkcjonalny. A (dość) trochę dla prawie wszystkich najbardziej przydatnych zastosowań, ale hej, w końcu dostałem to jako prezent od Bangood, więc nie mogę narzekać. 6,5/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Dzięki za szczegóły spodziewałem się czegoś większego jak na zdjęciu, ale ma dobre zastosowanie do małych rzeczy i łatwy przedział

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ten produkt przybył szybciej niż powiedział, co było świetne i sprawa przyszła z wyściełaniem na zewnątrz i w tak 5/5 gwiazdek dla tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$2.61
    • US$5.66
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$10.49
    • US$3.14
    • US$11.54
    • US$16.85
    • US$13.85
    • US$23.87
    • US$7.55
    • US$13.86
    • US$45.99
    • US$10.38
    • US$11.75
    • US$16.16
    • US$68.13