Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2020

    Produkt jest dobry i mam to za darmo wraz z innym produktem...ale cena jest pokazywana w witrynie jest wysoka.. Jeden kawałek 8 dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Otrzymane zgodnie z rozkazem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Dobra jakość produktu, dobra wartość, szybka dostawa 15 dni, normalna obsługa sklepu. Bardzo dobra obsługa z firmy wysyłkowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2017

    El producto ha llegado rápido rápido y sus características se corresponden con las especificaciones de la página, si bien hay que tener cuidado porque se trata de solo una sola luz, cuando la mayoría de la fotos muestran dos luces. Solo es una. De todas forma mi valoración es positiva y estoy satisfecho con la compra. La recomendaría a cualquiera que la necesite. Yo la he instalado como luz complementaria de una puerta de garaje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2018

    I installed these on my external towing mirrors (which protrude even when retracted) and connected them to the turning indicator circuit. Very effective.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • baas12
    NL
    01/11/2017

    Weathproofing seems to be good, the light is nicely sealed. Cable is pretty short, but you will have to customise it anyway. Build quality is good. Watch out: there is only 1 light included, the picture shows 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    mine did came whit a smal defect , the wires where polaraty crossed, positive was black wire and negative white wire, they are DOT and sae marked...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2017

    Seem to be water/splash proof. Going to add these as headlights for my daughter's scooter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Zdjęcie przedstawia 2 światła, ale otrzymał tylko jedno, zajęło prawie miesiąc na dostawę. Działa, ale jeszcze go nie zainstalowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 648
    • Ft13 032
    • Ft6 898
    • Ft11 113
    • Ft3 648
    • Ft8 431
    • Ft11 880
    • Ft9 198
    • Ft8 395
    • Ft5 640
    • Ft7 664
    • Ft9 198
    • Ft4 378
    • Ft2 679
    • Ft1 988
    • Ft3 064
    • Ft3 445
    • Ft5 364