Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    Dostawa była szybka. Dobre opakowanie. Przyjemne, piękne oświetlenie. Jego światło nie jest zbyt silne. Nie będziesz przez to oślepiony, ale stworzy to miłą atmosferę!! Kupiłem mały mostek z ozdobami ogrodowymi i położyłem go na tym. Myślę, że wygląda na nim bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To jest moje drugie zamówienie tego produktu, jest to bardzo praktyczne i dekoracyjne lampa! Jedynym słabym punktem jest to, że nie możemy wymienić starych baterii, ponieważ są one dobrze naprawione...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Światła są piękne. To miłe i ciepłe światło, to nie jasne, ale idealne do nastawienia relaksującego nastroju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    To bardzo udany rynek zbytu. Kiedyś zdobędę więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Spełniło oczekiwania:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Są to praktyczne światła ledowe, możemy ich użyć w oknie lub na schodach. Możemy je naprawić śrubami lub dwustronną taśmą klejącą...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Jest w jednym kawałku, działa. Ale bardzo małe i bardzo przyciemnione światło. Służy tylko jako most światła dla drogi, ponieważ niczego nie oświetla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Jest idealny!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 291
    • Ft6 990
    • Ft7 338
    • Ft5 240
    • Ft4 235
    • Ft6 927
    • Ft4 538
    • Ft23 989
    • Ft6 152
    • Ft3 236
    • Ft8 389
    • Ft3 091
    • Ft24 123
    • Ft9 079
    • Ft3 748
    • Ft5 240
    • Ft9 088
    • Ft41 957