Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(198)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(198)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    very good quality and all metal, cup size is larger than oem cup, only complaint is that it doesn’t fit in the stock cup so I have to find some way to get the screws out of the cup on the axle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Doskonały kardan na wltoys 12428 bardzo mi się podobał, całe ciało jest aluminium i jest bardzo wytrzymałe. Przychodzi z więźniami, żeby się przycisnąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Tego właśnie potrzebowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    W końcu dotarł zamówienie, wszystko w ramach ustalonego po skierowaniu, dziękuję banggood za łatwość komunikacji ze względu na poprzedni wniosek. Gratulacje. Porządek w idealnym stanie. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Samochód i dodatkowe części przyjechały szybko. Różnice są dość napięte. Muszę się trochę rozluźnić. Poza tym dobra baza do modyfikowania :) nie zainstalowano jeszcze CVD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Doskonała jakość materiałów, tylko po zainstalowaniu konieczne jest dokręcenia wszystkich więźniów, aby nie rozluźnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Dobrej jakości ten aluminiowy kardan dla wltoys 12428,12423 i 12429 lubi bardzo i działa tak jak powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobrze i w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetna jakość będę kupować dużo więcej od wltoys 💯👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobra jakość zamówienia prawidłowo przywiezione są pierwsze trzy zamówienia które wykonam i już mam dwa wszystkie bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,069
    • Ft36,310
    • Ft2,434
    • Ft2,373
    • Ft3,051
    • Ft3,391
    • Ft2,712
    • Ft1,891
    • Ft3,730
    • Ft3,391
    • Ft3,051
    • Ft3,391
    • Ft6,445
    • Ft3,391
    • Ft3,418
    • Ft21,717
    • Ft3,391
    • Ft4,748