Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2022

    Dziękuję bardzo za danie mi darmowy produkt i jestem szczęśliwy 😊😁😁 dobry produkt bardzo ładny Kocham cię Banggood 😊😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Koffer entspricht Größenangaben soweit ( 2-4 cm unterschied ) ist verkraftbar 😅 Auch lässt sich der Koffer vielseitig einsetzen, ich nutze ihn z.b. als Camera Transport Box, Stativ, cameras, Akkus, Zubehör hat seinen Platz gefunden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Idealna walizka, przybyła na czas. Dobre pakowanie. Użyję go jako pojemnik z moimi mikroelektronikami. Dzięki Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dotarł dobrze i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Dobra, na darmo... Nie narzekam, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Jest wytrzymały i dobrze wykonany, jest również ładnie wykończony. Mam tylko kilka wątpliwości co do zacisków uszczelniających, ale są opcjonalne otwory na zamek lub inne zamknięcie.Polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Trochę miękka, niż inne ciężkie przypadki. A gumowa uszczelka zniknęła. Ale wydaje się być dobry za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.55
    • US$21.99
    • US$23.99
    • US$18.47
    • US$35.79
    • US$13.86
    • US$8.07
    • US$43.31
    • US$16.71
    • US$27.59