Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    Très bonne valise de transport les dimensions extérieur sont sur le sites 350x260x135 mm ,pour l’intérieur voir photos.Solide et bien conçu.Mousse prédécoupé.Envoie rapide 6jours.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Wydaje się, że jest dobrej jakości. Plastik jest gruby i trwały. Zmierz rozmiar, który chcesz przed zakupem. Wnętrze jest jeszcze mniejsze ze względu na jego grubość. Wyposażony jest również w podkładki piankowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Odlewanie pokrywy górnej jest słabej jakości, przez fale. Pokrywa z boku zawiasów i zatrzasków dobrze pasuje, a po bokach obudowy zgina się, najprawdopodobniej będzie przeciekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Artikel besser als erwartet, sehr schneller Versand, der Koffer macht einen sehr robusten Eindruck, die Verarbeitung ist gut. Die Kanten schließen dicht ab und die Verschlüsse halten sehr gut. Ich bin vollkommen zufrieden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo wytrzymała, mocna i bezpieczna plastikowa obudowa ochronna. Świetny stosunek jakości do ceny. Zawór wyrównania ciśnienia to prawdziwy zawór, który pozwala na wyważenie wszelkich różnic ciśnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Buena caja, fuerte y con muy buena esponja para proteger mi hardware necesario en los viajes, justo para lo que necesito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Good bag, very strong. I'll use it to store my secrets :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Małe, to czego się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    so nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$43.88
    • US$8.99
    • US$11.75
    • US$7.99
    • US$7.55
    • US$16.54
    • US$16.16
    • US$10.23
    • US$30.02
    • US$63.51
    • US$6.92
    • US$12.99
    • US$35.55
    • US$17.88
    • US$24.99
    • US$28.99
    • US$8.04