Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Dobrej jakości metalowa skrzynia biegów, okazało się, że jeden z trzonków musi być zgrzytany, aby móc zmieścić śrubę grubą, ale łatwe mocowanie. Może być dopasowany do fayee fy004 lub do każdego odpowiednika. Łatwy mod, ale bardzo wart pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Części wyglądają i czują się świetnie. Cieszę się, że mogę ich użyć, kiedy moja platforma będzie w pełni zbudowana. Z pewnością zamówi ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo wytrzymały korpus i na zębach, ale przed zainstalowaniem trzeba nasmarować narzędzia (są suche) pudełka, aby uniknąć zużycia. Jest tak jak pokazano, łatwy w montażu i szybki w instalacji -- przybywam bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Świetny produkt jak na razie polecam to jako uaktualnienie.... 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Uwielbiam te silniki, które świetnie działają i mogą mieć to, na co ich naraziłem. Świetny do modernizacji małych pełzaczy w 1/16. Nie szybki, ale duży moment obrotowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Good solid construction, just take the time to make sure everything is tight. I like the appearance.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przybyli przez 9 dni Antycypo, niesamowite, ale prawdziwe. DZIĘKUJEMY VELOCISSIMI I SPRATTUTTO Seria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobrze spakowane. Szybko dostarczona. Zobaczmy, jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Bardzo silny silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 290
    • Ft12 517
    • Ft16 095
    • Ft8 939
    • Ft5 362
    • Ft13 220
    • Ft17 526
    • Ft5 142
    • Ft11 445
    • Ft3 931
    • Ft3 575
    • Ft3 215
    • Ft2 500
    • Ft4 646
    • Ft6 077
    • Ft4 290
    • Ft58 218
    • Ft9 299