Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2018

    Meu produto chegou FALTANDO A RODA DE ROLO E UMA uma corda puxar cintura abdômen. OBS: SÓ VEIO O QUE ESTÁ NA FOTO. AGUADO RESPOSTA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2018

    Estupendo precio de estos tensores para complementar ejercicios con rodillo y practicar nuevos ejercicios abdominales.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Witajcie ludzie z Banggood Jestem tu, by poinformować cię, że przybyłeś, ale przyszedłeś bez kół i kół. Po co mi te gumowe koła bez kół, zdjęcia w reklamie pokazują koła z gumowymi kołami, bez pokazywania 1 koła i 2 elastycznego niezadowolonego z tego strasznego zakupu doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Zostałem oszukany, nie kupiłem tego Roller Wheel, tylko przyszedł guma. Proszę zwrócić moje pieniądze, jestem bardzo zły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    They sent me only one side.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Shoaib
    ES
    04/05/2020

    Otrzymano to w ten sposób, ale problem został rozwiązany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2018

    Adorei tanto a compra como o produto. Bangood recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Ok, to jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Nie ma w nim koła, jestem bardzo rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    The use of the product was unclear. If you need 2 units to use the product, the use of one strap is limited and therefore should be sold in a quantity of 2 units

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 115
    • Ft12 456
    • Ft16 390
    • Ft7 948
    • Ft12 115
    • Ft10 220
    • Ft87 095
    • Ft13 112
    • Ft20 325
    • Ft24 849
    • Ft3 784
    • Ft3 931
    • Ft10 816
    • Ft29 505
    • Ft13 112
    • Ft13 112
    • Ft6 554
    • Ft2 269