Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2020

    Jeszcze tego nie zamieściłem. Jest na naprawdę krótkim sznurze. To jakieś dwa cale czy coś w tym stylu 🤷🏻♀ ️ więc muszę się dowiedzieć, czy działa poprawnie, czy nie 🙄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Produkt przybył i nie działa chcę wymiany, jak 📦 wysyłki i co kupiłem początkowo był 3 metry długości i co przyszło było 1 metra i nadal nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jak na razie doskonale. Tylko rozczarowany przez aplikację, ponieważ kolory są odwrócone podczas regulacji (to wybiera się niebieski, czerwony lub zielony i żółty itd)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Jest ok, ale po miesiącu mogę powiedzieć, że czasami połączenie znika nagle bez powodu, i musisz ponownie połączyć się z wifi.. Powiedzmy 1 - 2 razy w tygodniu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bei RGB ist zwar rot und grün vertauscht und rot nicht besonders lichtstark, aber ansonsten für den Preis ein Top Produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Działa na mnie Alexa Szkoda, że nie ma długiego sznura. jest jeszcze kawałek sufitu w dół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Zastosowanie do regulacji światła nie jest maksimum! Białe lub żółte światło nie istnieje różni się tylko w odcieniach zielonego niebieskiego i fioletowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Jedna z najlepszych rzeczy, jakie możesz dodać w swoim zestawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 709
    • Ft10 976
    • Ft4 268
    • Ft2 370
    • Ft4 734
    • Ft4 388
    • Ft2 548
    • Ft6 936
    • Ft5 120
    • Ft6 933
    • Ft4 715
    • Ft7 709
    • Ft6 933
    • Ft5 852
    • Ft6 366
    • Ft4 705
    • Ft7 982
    • Ft3 799