Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Przesyłka została dostarczona w kolejności i w uzgodnionym terminie. Próbowałem poszczególnych elementów i są w pełni sprawne. Mogę polecić ich zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    30 LEDS w pasie licznika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Działa świetnie, z Biblioteki NeoPixel Adafruit dostępne na GitHub, Biblioteka Szybka LED nie obsługuje Białej LED, można uzyskać światła do pracy, ale jest poza kolejnością. Użyłem Arduino Nano, czyli Leonardo, Complete jak jest dostępny w GitHub. Kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Works fine with Geekcreit® ATmega328P Nano V3 Controller Board (https://www.banggood.com/ATmega328P-Nano-V3-Controller-Board-Compatible-Arduino-p-940937.html) and FastLED Library (https://github.com/FastLED/FastLED - some tricky code, because FastLED only support RGB LEDs. The tricky part: for ( int i=0; i<50; i++) { // red1 green1 blue1 leds[4*i+0] = CRGB(red,green,blue); // green2 white1 red2 leds[4*i+1] = CRGB(green,white,red); // white2 blue2 green3 leds[4*i+2] = CRGB(white,blue,green); // blue3 red3 white3 leds[4*i+3] = CRGB(blue,red,white); }

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    На вид даже очень приличная, но есть отличии . Посмотрите на фото заявленное при продаже и полученное покупателем. Расстояние между светодиодами очень отличается, светодиод занимает больше место чем хотелось.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2020

    Przybył szybko i dotarł bez problemów, bardzo dobra jakość LED Strip ligth 4 w 1 WS2812B. Zdecydowanie polecam go, ponieważ ma świetną jakość i może być stosowany w wielu projektach arduino i elektronice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Tip Top schnelle Lieferung

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    Tested with Arduino and ESP8266. Hard to find a library that uses the white pixels

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Szczęśliwi z produktu. Ładnie spakowane, bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    work beautifully

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 549
    • Ft5 755
    • Ft6 141
    • Ft11 517
    • Ft5 373
    • Ft10 749
    • Ft6 141
    • Ft7 291
    • Ft19 964
    • Ft1 742
    • Ft3 438
    • Ft4 585
    • Ft3 451
    • Ft3 438
    • Ft3 055
    • Ft3 837
    • Ft4 967
    • Ft2 301