Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2017

    Кабель полностью идентичен тем, что стоят на 3D принтерах Tevo tarantula. Качество отличное.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2017

    Best seller!!!!!! the product matches the description came very quickly:) I recommend everyone to buy from this seller, very well Packed parcel more thanks and prosperity to Your business.!!!!!!! https://www.youtube.com/channel/UCwl-_xoAzM5K8efeF_pYdfQ/videos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2019

    Because the position of the extruder was changed, it was necessary to reverse the stepping motor, so the order of the codes was changed, but it is usable without problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2018

    якісно зроблений. довжина 1 метр. брав для підключення двигуна екструдера. товар сподобався і відповідає опису на сайті.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2018

    Ajusta perfectamente en los conectores. La unica pega que es un poco mas fino que el que trae la impresora, por lo demas todo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2018

    Quality seems quite good. They haven't been tested yet, but I've not had problems before, so I'm confident the cables are ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    Conforme à la commande. Un peu d'attente...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Produkt był dobry, ale uważaj, że mój przyszedł brak okablowania i zauważyłem go po podłączeniu go do silnika i zaczął się zacinać. Naprawa była prosta, wystarczy szybkie wyszukiwanie w google i byłem w stanie przełączyć piny. Teraz to działa swietnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Nie ma z tym problemu. Używając go na drukarce 3D i robi to, co powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.59
    • US$13.79
    • US$5.99
    • US$7.99
    • US$11.99
    • US$5.74
    • US$6.92
    • US$13.85
    • US$4.01
    • US$21.84
    • US$259.00
    • US$459.00
    • US$2.40
    • US$199.00
    • US$39.99
    • US$8.07
    • US$559.00
    • US$36.95