Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1421)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1421)
    • 5 Star(1296)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Dostawa z Czech do Niemiec 4 dni. To przyszło szybko pomimo świąt noworocznych. Trudno sobie wyobrazić, jak włókno może być uszkodzone podczas transportu, więc nie będę nic pisać o opakowaniu. Wszystko widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonały żarnik, pudełko trochę poobijane, ale żarnik w środku nie ucierpiał. Używam tego żarnika dzień w dzień do tworzenia moich kolejowych figur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Άργησε πολύ, χωρίς να έχω ενημέρωση από την στιγμή που έφτασε Ελλάδα. Είναι όμως εδώ και προλαβαίνω τά Χριστούγεννα. Ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά.... και καλά !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Doskonałe wyczucie czasu na transport. Plastik jest dobrze zapakowany i w doskonałym stanie. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka Niewiarygodne 4 dni tylko na dostawę To moje pierwsze doświadczenie z tą stroną i nie będzie to ostatni :))

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Tylko skończę, to był całkiem rodzajowy żarnik. Używam go z enderem 3 v2. Pracuję nad dyszą 190 Celsjusza, a łóżko 65. Raz zatkał mi dyszę, ale ogólnie to bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wysoka jakość włókien. Wydruki idealnie na ustawieniach zapasów dla mnie (wytłaczarka 200 i łóżko 60 stopni Celsjusza)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Początkowo miał mały problem, aby pierwsza warstwa przylegała do łóżka z tym żarnikiem. Ustawienie początkowej temperatury do 205 wytłaczarki w łóżku do 65 rozwiązało sprawę. Dalsze drukowanie na 200 wytłaczarki i łóżko 60.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Co to, jak również Ender 3D pro, który jest drugim kupiłem bardzo zadowolony z tego produktu bardzo szybko dostawa łatwo złożyć dobre wyniki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Szybka dostawa. Wydaje mi się, że jest dobrej jakości, jednak tylko po teście będę pewien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 167
    • Ft14 714
    • Ft10 665
    • Ft17 658
    • Ft12 873
    • Ft8 101
    • Ft16 849
    • Ft11 035
    • Ft9 888
    • Ft9 554
    • Ft19 129
    • Ft12 707
    • Ft14 345
    • Ft16 721
    • Ft8 598
    • Ft7 961
    • Ft7 642
    • Ft6 256