Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Product corresponds to the description. Quality is very good. Works reliably, switches very clean, there are no problems. Have already purchased several, everything has been running for months. Have this switched switches in different projects. I am very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest doskonała. Czy te przełączniki zostały już zakupione kilka razy. We wszystkich moich projektach, przełączniki działają niezawodnie, nie ma żadnych problemów. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Product corresponds to the description. Quality is excellent. Have several times these switches already bought. Work without problems and reliable. Have the switches processed in different projects. I am very satisfied with this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    produkt odpowiada opisowi, dobra jakość i wykonanie, Kupiłem kilka takich przełączników. Pracować doskonale i niezawodnie. Kup więcej Wydajność cenowa jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Doskonała jakość, Produkt jest bardzo dobry, kupił ten przełącznik w przeszłości. Jestem z niego bardzo zadowolony i mogę tylko polecić ten produkt. Zmienia się bardzo niezawodnie, działa idealnie. Produkt górny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    bardzo dobra jakość, Przełącznik ma kontakt i nawiąż kontakt. Przetestowałem to, zamówię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Excelent quality, highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Jakość budowania jest dobra również z gumą o pierścieniu, aby to wodoodporne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    Tactile return is average

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    Boa qualidade de construção e muito rápido a chegar. Recomendo 5 estrelas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.39
    • US$10.34
    • US$23.09
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$11.36
    • US$5.24
    • US$15.00
    • US$17.31
    • US$10.34
    • US$12.69
    • US$21.99
    • US$10.38
    • US$45.03
    • US$17.31
    • US$21.84
    • US$38.10
    • US$11.54