Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    Best micro toothpick quad with 40mm Propellers, 20g . Easy to put all components together , binding with Jumper T -lite Frsky D8 TAER protocol and fly with 450mah 1S Lipo. Betaflight 3.5.7 is installed and with good settings.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Ten jest niesamowity. Dodałem do niego odbiornik expresLRS ep1 i użyłem złączki akumulatorowej Betafpv BT2.0. Próbowałem 40mm oryginalnych rekwizytów, ale na zdjęciu te rekwizyty z 2020 roku i nadal świetnie latają. Jest cichy z 40mm rekwizytami, ale niezwykle cichy z 2020 r. 2 rekwizyty. Zdecydowanie polecam kupno! Waga z plusami ep1 i 2020 to 22 gramy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Quick easy assembly, connected right to Betaflight so I could set it up for me, flies great. If it were 2S like my US65, it would be my new favorite tiny drone!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Nice little backyard ripper. Really easy to put together. I recommend to use different props, cause the stock one don't fit very well, what might causes jello. I use Gemfan 40mm 1610 and I'm very happy with them. Second problem is, there is no battery pad, that causes that the battery touches the USB port and screws. I did a bit of ummagrip on the bottom. Works fine in my case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo lekki i ładny quad 1S z zaledwie 18.6 g bez złączy silnikowych, z gumką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Pokażcie, co potraficie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jeszcze jej nie zbudowałem, ale... To słodki kadłub Chcę się zebrać i polecieć, kiedy będę miał czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    good! I set up T-lite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Najlepsza wykałaczka, świetna mała ripperka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Amazing Quad. thanks for fast shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$163.30
    • US$149.99
    • US$1,057.99
    • US$249.99
    • US$218.99
    • US$169.77
    • US$146.99
    • US$469.99
    • US$224.99
    • US$99.99
    • US$239.99
    • US$199.99
    • US$133.97
    • US$358.99
    • US$252.99
    • US$161.69
    • US$499.99
    • US$34.64