Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(247)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(247)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    2 tygodnie, szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane. Dron lata bardzo dobrze, idealny do wewnątrz i może również obsługiwać umiarkowany wiatr. Rozbiłem go kilka razy i latał tak samo dobrze jak po podłączeniu pierwszej baterii. 450mah trwa około 4 i pół minuty, bez ruchów acro. Bateria Inches 650mah trwa około 5 i pół minuty, ponownie, bez ruchów acro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Quadcopter Moblite7 lubił swoją prostotę, minimum szczegółów, dobry silnik, lekką wagę. Wiele rzeczy trzeba było zmienić, ale to dotyczy latania po pokoju. Na ulicy może być w porządku. Montaż kamery został przeprojektowany. Regularna oprawa jest stale przewracana, zwłaszcza jeśli latasz po pokoju. Nowy montaż jest drukowany z tworzywa TPU, jest przymocowany za pomocą śruby i nadaje się tylko do zmontowanego czterokołowca. Kąt instalacji kamery do pokoju praktycznie nie jest potrzebny, nie jest tak duża prędkość. Ale dla wyścigów, można zrobić przechylenie kamery. Ustawienia kontrolera lotu nie są również bardzo odpowiednie do latania po pokoju, ponieważ jeśli uderzysz w przeszkodę, quadkopter odbija się mocno, traci kontrolę, odzyskuje przez długi czas. Znalazłem ustawienia na stronie https://oscarliang.com/flash-betaflight-moblite-6-7/, tam, w komentarzach, MATTI oferuje ustawienia Mobline6, daje link do dysku Google. Częściowo zastosowałem te ustawienia dla Moblint7 z nimi było bardzo łatwe do latania po pokoju, quadcopter już nie odbija! Rate też jest trochę ustawiona. Również umieścić lżejsze baterie o mocy 450 mAh. Z bateriami 650 mAh, które są w zestawie, są lepiej dostosowane do ulicy ze względu na jej wagę i większą pojemność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Doskonałe latanie i mnóstwo zabawy zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz w spokojne dni. Zdecydowanie polecam, kupiłem 2 jako zapas. Dobrze zapakowane, bezpiecznie i szybko dostarczone przez zespół Banggood bez żadnych uszkodzeń. Uwaga: należy uważać na orientację żyroskopową, jeśli jest on przesunięty do BF 4 i powyżej (płynięcie deski jest odwrócone), należy również uważać na ustawienia ESC podczas modernizacji / płukania ESC (Kompensacja Demag musi być ustawiona na „niskie"; a czas pracy na średnie lub średnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Otrzymane w ciągu 3 tygodni, bez podatku, dobrze zapakowane. Zgodnie z ogłoszeniem. Połączyłem moduł XJT w trybie D8 bez problemu. Potem ustawimy drona przy betalotach i radio, żeby VC ustawił tryb lotu: uzbrojony, poziomy i kąt. Już zaczęłam z nim latać w domu, jest naprawdę dobrze. Zdałem sobie sprawę tylko, że guma na pochłaniaczach wstrząsów, która przytacza płytkę do ramy, była po złej stronie, a głowa śruby oparła się o płytkę, ale łatwo to naprawiłem. I z małym ładunkiem udało mi się lecieć około 8 minut z każdą z baterii, które w niej wpłynęły. Polecam dla każdego, kto chce nauczyć się FPV i trenować w pomieszczeniach, jestem bardzo zadowolony z drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dostarczone 3 dni wcześniej niż zakładano, opakowanie było OK nic specjalnego, żadnych problemów z dronem. Jestem pilotem fpv po raz pierwszy, więc nadal zmaga się z lataniem poprawnie, opublikuje aktualizację po kilku tygodniach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Best whoop I've flown, nippy and long flight times... modded with a uz80 frame for better durability and fight characteristics...19.5 grams on new frame

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Model ten jest oceniany jako „najlepszy" ogólnie bezszczotkowany (czas lotu, wydajność, trwałość). Będę modować przez dodanie koronki i mrówki lite (wolę mrówki lite). Doskonała cena (zakupiona w sprzedaży od Banggood).. Dobrze zapakowane, bezpiecznie i szybko. Dziękuję, zespół Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dokładnie 10 dni kalendarzowych od Chin do St Catharine Ontario!!! Zanim w ogóle doleciałem do tej jednostki, zrobiłem kilka modów. Dodałem baldachim UZ80 i mały beeper (Nick Burns) Dodałem do anteny zamek błyskawiczny i termokurczliwy (Justin Davis) Świetna ulotka, szybka w środku, ale dużo zabawy na zewnątrz, baldachim w drzewach z tym czymś jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dron jest dobry, ale kamera i system napraw to małe gówno, poza tym trzeba włączyć brzęczyk, bo silniki ledwo gwiżdżą 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Świetny mały dron, działa dobrze. Wielu pepole'ów mówi, że łatwo się łamie, ale latam nim przez tydzień, rozbijając się o wszystko i nie pękł. Więc zdecydowanie polecam! Również baldachim z którego pochodzi jest do dupy, więc wydrukowałem swój własny. Otrzymuję około 9 minut lotu. świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$218.49
    • US$273.59
    • US$533.59
    • US$255.99
    • US$239.99
    • US$434.27
    • US$307.99
    • US$246.99
    • US$470.99
    • US$294.39
    • US$369.99
    • US$89.99
    • US$209.99
    • US$249.99
    • US$569.99